Golfsimulator

Velkommen til nye Peggen Golfsenter

1. november 2017 åpnet vi i nybygde lokaler på klubbhuset til Asker Golfklubb. Her kan du spille golf, trene og konkurrere på noen av verdens mest berømte baner – i et inkluderende og hyggelig miljø.
 
Alle våre seks nye simulatorer er utstyrt med markedets mest avanserte og presise simulatorsystem. Full Swing’s Dual Tracking Technology bruker både høyhastighetskameraer og infrarød laserteknologi for å kunne gi en mest mulig virkelighets nær golfopplevelse.
 
Simulatorene er romslige, og moderne HD-prosjektorer gir svært skarpe bilder og grafikk. Golfsenteret er på ca. 350 kvm med putting green, garderobefasilitieter og mulighet for servering av varme retter og fingermat fra caféen i etasjen over.
 
Asker Golfklubbs erfarne Head Pro, Eivind Jordell, tilbyr privattimer og spesialkurs der han tar i bruk blant annet TrackMan og Swingbyte. Du kan lese mer om dette under fanen ”KURS”.
 
Uansett om du ønsker å spille turneringer, selskapsrunder eller rett og slett bli en bedre golfspiller gjennom vinterhalvåret, har vi grupper og treningstilbud som kan passe for deg.

Vi arrangerer også lukkede selskap for mindre eller større grupper, ta gjerne kontakt for mer informasjon.
 
Følg med på hjemmesidene våre, det skjer stadig noe nytt.

Karl Krokeide, 402 22 454
Daglig leder
Peggen Golfsenter AS

Vi åpner for sesongen Mandag 29 Oktober kl.09.00.

Booking: www.peggen.no eller tlf: 91 90 25 26