Kurs

Headpro Asker

Mitt navn er Eivind Jordell, og jeg er Headpro på Asker Gk.

Jeg har jobbet fulltid med golf siden 2002, og begynte min karriere på Losby GCC ved å jobbe for David Lloyd og John Uppard. Ble ferdig utdannet av PGA Norway i 2004, og har siden den gang fått delta på flere klinikker og kurs for videre utvikling av faget.

Min filosofi er enkel. Det er din kropp som bestemmer hvordan du kan røre på deg. Den må måles. Jeg er sikker på at vi aldri blir ferdige med å utvikle oss. Derfor går jeg stadig vekk på kurs for ut utvide min egen forståelse og kunnskap. Vinteren 2021/22 var jeg på kurs hos to av aller beste. Kurset var en fordypning i hvordan kroppen fungerer, hvordan den skal måles, og hvordan alt henger sammen. Dette bruker vi til å finne din individuelle sving som vil gi deg evnen til å slå lengre og rettere. I 2019 var jeg med i Mentor Progammet til PGA Norway og NGF og blitt titulert med GPAQ - Golf Professional Advanced Qualified. 

Jeg tar imot alle som vil utvikle sitt spill.

Du kan enkelt booke protimer gjennom å ringe direkte til proshop på 
47 92 36 22

Du kan også ringe til Peggen simulatorsenter 
91 90 25 26

Henvendelser på e-post gjøres til eivind@askergolf.no


ProAgenda:
Opprett en profil i ProAgenda så kan du booke dine tider online
Link til ProAgenda
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her