Junior/elite

Våre treningsgrupper i junior- og elitegruppa

Årets treninger er snart i gang. Bli med og lær golf. En idrett for livet.

Junior- og elitegruppa er inndelt i ulike treningsgrupper som er tilpasset den enkeltes alder, ferdighetsnivå og ambisjoner. Hos oss er det plass til alle. Fra de som trener for det sosiale, de som trener for å bli litt bedre, og for de som ønsker å trene for å bli blant de beste. 

Asker Golfklubb er medlem av 3X-klubben som er et fritt-spill samarbeid med andre klubber på Østlandet. 3X gir de aktive juniorspillerne mulighet til å spille gratis tre ganger hver sesong på alle banene i samarbeidet. Les mer om 3X-klubben her.  

Gruppeinndelinger som beskrevet under. Lurer du på hvilken gruppe som passer ditt barn, ta kontakt med eivind@askergolf.no 

Juniorer 5-8 år.
Golf for de yngste. Fokus på å lære golf gjennom lek og morro.  Vi bemanner med trenerressurser slik at vi kan ta i mot nye deltakere løpende. Trening tirsdager kl. 17.00-18.00. Treningsavgift utesesongen 2022 er kr. 1.895,- for hele året og kr 895,- for høst. Barn som deltar på disse treningene oppfordres til å delta på Narvesen Tour

Juniorer 9-12 år. Vi bemanner med trenerressurser slik at vi kan ta i mot nye deltakere løpende. Trening tirsdager kl. 18.15-19.15. Treningsavgift utesesongen 2022 er kr. 1.895,- for hele året og kr 895,- for høst. Dette kurset kan gjelde som ett VTG kurs. VTG krav er å delta på minimum 75% av treningene. Delta på de treningene som er spesifikke mot VTG. Datoer med program blir sendt ut. Delta på banespill minimum en helg. Delta på minimum en fredags turnering på Asker GK.

Jenter. 
Nytt av året har vi to rene jente grupper for jenter i alle aldre. Trening er tirsdager kl. 18.00-19.00 og Jenter Satsning torsdag kl. 19.00-20.00. Tirsdags treningene kan gjelde som ett VTG kurs. Kravene for VTG er å delta på minimum 75% av treningene. Delta på de treningene som er spesifikke mot VTG. Datoer med program blir sendt ut. Delta på banespill minimum en helg. Delta på minimum en fredags turnering på Asker GK. Avgift er kr 1895,- for hele året og kr 895,- for høst.

Junior13 år+. 
Denne gruppen er for alle som har spilt litt og har golf som en avslappende hobby. Trening er torsdager kl. 17.00-18.00. Avgift er kr 1895,- for hele året og kr 895,- for høst.

Rekrutt 12+ år.
Mix gruppe. 12+ år.  Gruppe med blandet gutter og jenter. Fungerer også som rekrutteringsgruppe til Asker Golf Team Elite.  Trening onsdager fra kl. 16.30 til 18.00. Treningsavgift utesesongen 2022 er kr. 2.850,- for hele året og kr. 1950,- for høst. Krav til Rekrutt er å være aktiv på turneringer, minimum delta på Narvesen Tour på Asker GK. Trene minimum en time på egenhånd mellom treningene. HCP regulering kan ikke foregå på korthulls baner eller 9 hulls runder.  Inkluderer mulighet til 25 min trening med pro hver 14 dag, forutsetter egentrening mellom gruppe treningene.

AGT Girls
Torsdager kl 18-20. For jenter som vil litt mer med sin golf. Krav til Jenter Satsning er å være aktiv på turneringer, minimum delta på Narvesen Tour på Asker GK. Trene minimum en time på egenhånd mellom treningene. HCP regulering kan ikke foregå på korthulls baner eller 9 hulls runder. Avgift er kr 2850,- for hele året og kr 1950,- for høst.

Asker Golf Team (AGT). 

Trening for klubbens beste og mest ambisiøse junior og elite spillere. Aktive turneringsspillere som ønsker å jobbe strukturert og målrettet mot å videreutvikle sitt talent til et enda høyere nivå. Påmelding til gruppen krever en invitasjon fra Headpro Eivind Jordell. Trening mandager kl. 17.00 til 19.00 og onsdager fra kl. 18.00 til 21.00. Treningsavgift utesesongen 2022 er kr. 4.295,- for hele året og  kr. 2495,- for høst. Må være aktiv turneringsspiller. Krav til egentrening utenom organiserte treninger. Eget ansvar å melde fra om fravær på treninger. Legge frem en turneringsplan før sesongstart. Føre statestikk og dele dette med trener. Må være tilgjengelig for å bidra på Rekrutt og Bredde treninger i løpet av sesong. HCP regulering kan ikke foregå på korthulls baner eller 9 hulls runder. Inkluderer mulighet til 25 min trening med pro hver uke, forutsetter demonstrert engasjement og vilje til egentrening mellom protimene. Deltagere på AGT blir også oppfordret til å delta på Rekrutt Treningene.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her