Junior/elite

Om junior og elite gruppa i Asker Golfklubb

Asker Golfklubb junior- og elitegruppe har som målsetning å tilby et organisert treningstilbud tilpasset de ulike gruppenes behov og ambisjoner, på tvers av alder og kjønn. Dette omfatter også de som trener for å ha det gøy og sosialt, de som trener for å bli bedre, og de som ønsker å satse på golf. Vi vektlegger sterkt å skape et godt sosialt miljø, hvor alle kan føle tilhørighet og trivsel. Klubben har også en ambisjon om å være en klubb som rekruterer innenfor jente og kvinnegolf, og vi ønsker særlig nye jenter velkommen i miljøet.    

Vår erfaring er at 9 av 10 aldri prøver golf av ulike grunner, mens 9 av 10 som faktisk prøver golf synes golf er gøy. Et hovedfokus for oss er derfor å tilrettelegge for at så mange som mulig av Askers barn og ungdom får prøve og oppdage hvor gøy og sosialt golf er. Golf er en fantastisk fin aktivitet for vennegupper og familier på tvers av generasjoner. 

Som et ledd i å få flere barn og ungdommer til å oppdage hvor gøy og sosialt golf er så jobber vi tett med skolene i Asker, og arrangerer både golf som gym- og friluftsaktivitet. 

Foruten ukentlige fellestreninger, og personlig instruksjon, er det også mulig å være med på reiser i innland og utland. For de ivrige golfere tilrettelegger vi også for innendørstrening på vinterstid. Har du ikke forsøkt å spille golf anbefaler vi deg å prøve. Vi hjelper deg gjerne til å prøve, og kan nesten garantere en positiv opplevelse.
Ingen funnet.