Damer

Golf for damer i Asker

Asker Golfklubb har som målsetning å være en klubb som rekruterer jente- og kvinnegolf i Norge, og vi jobber aktivt og målrettet med å rekruttere flere kvinner og jenter til klubben.

Undersøkelser viser at de viktigste grunnene til at kvinner spiller golf er det gode sosiale samværet, mestringsfølelsen, og de gode slagene, den personlige utfordringen, naturopplevelsen banene gir, mosjonen golf gir, og at det er mentalt avkoblende. I motsetning til hos menn så er konkurranseaspektet ved golf i liten grad fremhevet som viktig av kvinner.

Klubben har en egen damegruppe som tilbyr et godt sosialt miljø. Gjennom året arrangeres det ulike aktiviteter som turneringer og golfreiser i inn og utland, alt med hovedfokus på godt miljø og sosialt samvær.

Hver tirsdag spiller vi damegolf. For å bli med kan du enkelt melde deg på i golfbox.

Har du ikke prøvd å spille golf før? Besøk oss gjerne, og vi gir deg en innføring. Det arrangeres også jevnlige nybegynnerkurs, også egne kurs for kvinner for de som foretrekker det.

Vi ønsker alle etablerte og nye damespillere hjertlig velkommen til Asker Golfklubb.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her