Kurs

Prøv golf i 2020!


Vi tilbyr nybegynnerkurs i golf inkudert to-års prøvemedlemskap for kr 2.900 per år.

Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Nybegynnerkursene, benevnt Veien Til Golf (VTG), går over to dager à 7 timer. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 90% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf.

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 09.00 - ca kl.17.00
Søndag kl. 09.00 -  kl. 17.00
Avslutningstidene er ca pga. av spill på bane på slutten av dagene.

For å kunne spille golf på golfbane må du være medlem i en golfklubb. I Asker har vi gjort dette enkelt for deg. Tar du kurset på Asker Golfklubb, og melder deg inn i klubben med et to-års prøvemedlemskap, så tilbyr vi en pakkeløsning hvor du får kurset på kjøpet. Prisen blir da kr 2.900,- per år i prøvemedlemskapsperioden for personer over 25 år, og kr 1.900,- kr per år for personer under 26 år. Bare kurs uten medlemskap koster kr 1995,- uansett alder.

Prisene oppgitt inkluderer kurs og fritt spill på banen i prøvemedlemskapsperioden (normal pris for 2019 sesongen var kr 7500,- for voksne medlemmer). Inkludert i pakken får du også oppfølgingskurs på mandager (mandagsgolfen). Vi ønsker å hjelpe nye golfere og prøvemedlemmer å komme raskt og godt i gang med sin golf, og tilbyr derfor også spill på bane med oppnevnte faddere, samt deltagelse i banetrening/nybegynnerturneringer.

OBS! Endelige priser blir satt på årsmøtet i januar.