Junior/elite

Oversikt over aktuelle turneringer for deg som junior

Det finnes mange muligheter for turneringsspill for deg som junior. Både i klubb, i regionen, på nasjonalt nivå og internasjonalt. Her er noen nyttige lenker:

På klubbnivå. Alt av turneringer vil bli lagt inn i Golfbox etterhvert som de blir ferdig planlagt. Normalt vil ikke listen være komplett før nærmere sesongstart i mai.  Klubbens turneringer finner du ved a KLIKKE HER, og mange av disse er åpne for juniorer. Påmelding i Golfbox. 

Regionale turneringer.  Klubbene i vår region (Viken Vest) arrangerer spennende juniorturneringer for både bredde- og elitespillere.  KLIKK HER for å komme til turneringsoversikten.  Påmelding i Golfbox. 

Man kan også melde seg på turneringer i andre regioner. Her er linker til være naboregioner Øst og Sør.  Påmelding i Golfbox. 

Forbundsturneringer. Dette er eliteturneringer som krever et visst nivå (hcp) for å kunne melde seg på. I tillegg følges et sett med kvalifiseringsprinsipper for hver turnering som oppdateres årlig og legges ut på Golfforbundets hjemmesider 

Den mest aktuelle turneringsserien er Srixon tour. Klikk her for årets terminliste. Påmelding i Golfbox. Det kan også være aktuelt for noen få å spille Garmin Norgescup.

Internasjonale turneringer. Global Junior Golf (GJG) har et bredt program i hele Europa hvor man kan melde seg på. Se HER for mer info. 

Refusjon av startkontingenter. Ved sesongslutt vil klubben refundere startkontingentene for juniorer som har spilt Norgescup, Srixon tour og Regional junior tour (RJT)*.

* Kun i egen region for RJT.  

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her