Damer

Regler


Regler tirsdagsgolfen
 
  • Damegruppa har reserverte tider mellom kl.  09.00 - 10.20 og 15.30 - 17.00
  • Man må melde seg både på starttid og på turneringen
  • Vi bruker livescore på telefon for scoretasting - man må spille med markør
  • Det er lov å spille i damegruppas tider uten å være med på turnering, men man må være villig til å gå markør over 18 hull
  • Det er krav om forhåndsbetaling ved påmelding
  • Vi følger ballplassering som står på score kort
  • Ballen må stoppe i hullet for at den skal anses som hullet ut

Det er mulig å spille i turneringen mellom kl 08.00 og 17.30, men det forutsetter minimum to i flighten slik at man har en markør.

Damegruppa har reserverte tider mellom Kl. 09.00 - 10.20 og 15.30 - 17.00 til turnering hver tirsdag. Her kan ingen andre booke, men tidene frigis 2 dager før turneringen for andre spillere.

Det er mulig å både booke starttid å melde seg på turneringene mandag 1 uke før turnering  fra kl 21:00 på kvelden.  Påmeldingen stenges vanligvis kl. 2000 mandagen før.  Ved andre spilleformer enn netto slag, stenger påmelding kl. 1700 søndagen før. 


De som bare vil spille ordinær selskapsgolf bes booke andre spilletider. For å delta i turneringen du både booke starttid og melde deg på turneringen i golfbox. Dette for å få tilsendt kode til live score. Koden til live score får du pr. mail. Turneringene finner du under Klubbturneringer i Golfbox.


Startkontingent kr. 70,- betales online når du melder deg på turneringen. Beløpet blir refundert hvis man melder seg av før fristen.  Startkontingenten er den eneste "inntekten" vi har i damegruppa og går hovedsakelig til premier, men også noe til subsidierte damekvelder og innslag på turer. 

Ønsker du å være med på turneringene, må du ta kontakt med kontoret på telefon 66900340 for å bli medlem av damegruppa og for å få tilgang til å melde deg på tidene for tirsdagsturneringene. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her