Golf Grønn Glede

Informasjon

GOLF GRØNN GLEDE 2020

I Golf - Grønn Glede tilrettelegges golftilbud for personer som av ulike årsaker har et særskilt behov. Formålet er å gi deltagerne mulighet til å drive aktivitet etter egne forutsetninger og ønsker, samtidig som det sosiale aspektet ivaretas.

Golf – Grønn Glede er et initiativ fra norske golfklubber og NGF i samarbeid med Lyberg & Partnere, Mental Helse, Diabetesforbundet og Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke.

"Grønn glede" skal fremheve entusiasme, lyst og glede. Det beste med golf er at alle kan delta på sitt eget nivå, få være ute og ha det hyggelig sammen.

Golfens handikapsystem gjør at nybegynnere og etablerte spillere, funksjonshemmede og funksjonsfriske, kan ha glede av å spille sammen og konkurrere på like vilkår.

En annen viktig målsetting i tiltaket er å skape en introduksjon til aktiv fritid på golfbanen som gir deltakerne fysisk aktivitet. Golf er en idrett der aktiviteten har en moderat intensitet, noe som passer godt i forhold til myndighetenes folkehelseanbefalinger. De fleste kan spille golf, og golf er en idrett som man kan starte med tidlig eller sent i livet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her