Kurs

Bli medlem for 2019, få gratis spill ut 2018

Av: Matthis Gullberg  |  Publisert: 17. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Asker GK søker flere medlemmer, og lanserer høstkampanje. Vi tilbyr inaktive golfere, eller andre som har lyst å bli medlem hos oss, et særlig godt tilbud nå i høst!

Vi søker flere medlemmer som vil ta del av vårt gode miljø og tjenestetilbud.

Vår ambisjon er å ha områdets beste tilbud til golfere. For å understøtte ambisjonen har vi f.eks. det siste året bygget innendørs  treningssenter med 6 simulatorer og treningsgreen, pusset opp Cafe og klubbhus, og også investert mye tid og ressurser i å heve banekvalitet og spilleropplevelse.

Tilbakemeldinger og undersøkelser viser at Asker i år har fremstått som en av de baner med best kvalitet i Norge. Gjennom årene som kommer fortsetter vi satsningen for å utvikle et enda bedre tilbud til medlemmer, gjester og partnere.

Asker GK har i 2018 i følge kundeundersøkelser Norges mest fornøyde medlemmer. Et helårstilbud for golf, en strålende bane og Norges beste golfrestaurant er noe av det som kommer frem i undersøkelsene. 

De som vil bli medlem i Asker GK til neste sesong kan nå melde seg inn og spille gratis på Asker resten av sesongen. Dette forutsetter forpliktelse til fullt betalende hovedmedlemskap i 2019.

Innmelding skjer gjennom skjema på hjemmesiden. Merk innmeldingen Høstkampanje

Link til innmeldingsskjema her