Nyheter

Turneringsstart Damegruppen 6. juni

Av: Nina Størseth  |  Publisert: 30. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi starter med turneringer tirsdag 6. juni. 

Som nevnt tidligere (på vårmøte) så vil vi frem til sommeren sette opp flightene. Det blir turnering på formiddagen 0900-1018 og på ettermiddagen 1530-1700 som vanlig. 

De som vil spille turnering melder seg kun på turneringen i Golfbox. Der vil du få spørsmål om du vil spille på dag eller ettermiddag samt et spørsmål om når du tidligst kan gå ut på ettermiddagen.  

Du vil få en mail med startliste (starttidspunkt og medspillere) og live score 1-2 dager før turneringen.  

På formiddagen øremerkes 2 flighter til de som ikke ønsker å spille turnering (de to første). Dere booker tid i Golfbox som vanlig.  

Turneringen 6/6 vil kun ha 4 flighter på formiddagen holdt av til turnering da det er NSG turnering den dagen med start kl. 1000 (vanligvis er det 7 flighter holdt av til turnering på formiddagen). 

Dette er kun frem til sommeren vi setter opp flightene. Vi tar så en evaluering av dette og ser om vi skal fortsette som vanlig eller gjøre noen endringer. 

Vi vil gjerne høre fra dere om hvordan dere synes denne ordningen fungerer. Både positive og negative erfaringer tas imot med takk.   Send mail til en i styret i Damegruppen.

For å kunne melde deg på tirsdagsturneringene, må du være medlem av Damegruppen. Har du problemer å melde deg på turneringene og er usikker på om du er medlem eller ei, ta gjerne kontakt med kontoret - administrasjonen på telefon 66900340 (åpent 9-15). 

Ta kontakt hvis du lurer på noe.

Vi sees 

Mvh
Damegruppen

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her