Kurs

Prøv Golf 2024 - oppstart/nybegynnerkurs

Prøv golf i 2024!Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Kurset går over to dager og varer i ca. 16 timer. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 99% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf. 

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 12.00 - ca kl.19.00
Søndag kl. 12.00 - ca kl. 19.00

Avslutningstidene er veiledende grunnet spill på bane på slutten av dagene.

Kurset koster kr 1995,- og gir mulighet til å være med på oppfølging igjennom sesongen på våre Fadderrunder samt ett tilbud om å bli medlem i klubben. Fadderrundene går mandager fra kl. 18.00. Alders grense på kurset er 13 år. Personer yngre enn dette må ta VTG igjennom våre Junior Camper i uke 25 og 32 eller gruppetrening 9-12 år.

Kurset gir ikke automatisk medlemskap i Asker Golfklubb.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her