Herrer

Herregruppa

Herregruppa i Asker Golfklubb er aktiv gruppe som er åpen for alle mannlige medlemmer i klubben fra 18 år og oppover. 

Gruppas hovedmål er  å skape et sosialt miljø for alle herrespillere som er over junior-stadiet - og som blant annet ønsker spille turneringer i en avslappet setting.


Vi er i øyeblikket en av landets største herregrupper med, pr 1. mai 2020, 265 medlemmer. 

Enten du er nyinnmeldt "veien til golf-spiller", etablert selskapsspiller eller sikter mot Senior-touren, så er du velkommen til å ta kontakt for å bli med i et uformelt og inkluderende fellesskap. 

Medlemsskapet i herregruppa koster ingenting utover klubbmedlemsskapet, men enkelte av aktivitetene - som torsdagsturneringene - har en deltageravgift. 

Vil du melde deg inn i herregruppa, send en mail til agk@askergolf.no .

Vi oppfordrer alle herregruppas medlemmer til å bli med i herregruppas facebook-gruppe der fortløpende informasjon kommer. Er du ikke med i facebook-gruppa så klikk inn her og be om å bli med

TORSDAGSTURNERINGENE
Herregruppas største og viktigste aktivitet er spill på torsdager. Vi spiller turnering ute på banen hele sesongen  - en meget populær aktivitet, stort sett fullbooket. I 2020 har det vært ventelister hver torsdag. 
  • Utesesongen startet i år 7. mai med rekorddeltagelse - 109 påmeldte. Det en rekord som bare varte en uke - og samtlige torsdagsturneringer i år har passert 100 på start - og hatt flere på venteliste for starttider...
  • De forbeholdte turneringstider skal brukes til turneringsspill (se mer info på herreturneringssiden)
  • Terminlisten for hele sesongen vil komme fortløpende nederst på denne siden her (samt på herreturnerings-siden).
  • Det koster kun 60 kr å være med i turneringen (går i hovedsak til premier)
  • Det spilles fra og med 14. mai 2020 i  tre klasser (ut fra hcp).
  • Det kjøres turnering gjennom sesongen med Order of merit.
  • For å kunne delta må man være medlem i herregruppa (*). 
  • Arve Bekkevar er turneringsansvarlig. Han deltok selv i sesongens aller første turneringsflight (bildet over, Arve i rød jakke). Arve nås på arve@bekkevar.no
Les mer detaljert informasjon om torsdagsturneringene ved å klikke her

 (*) Herregruppa har reserverte tider til turneringsspillet både på dagtid og hele ettermiddagen hver torsdag. Som medlem i herregruppa får du rettigheter i golfbox og kan selv booke starttid. I tillegg MÅ man melde seg på selve turneringen. Hvordan det gjøres finner du mer om på turneringssiden.

Du finner også informasjon om torsdagsturneringen i menyen til høyre (pc) eller nederst (mobil) her på siden.

SIMULATORGOLF VINTERSESONGEN
Gjennom vinteren spiller vi simulatorgolf på klubbhuset (Peggen golfsenter), også det på torsdager. Som om sommeren er det mulighet til spill på bestemte tidspunkt på dagtid samt på kvelden. Dette er også veldig populært, og herregruppen fyller samtlige simulatorer hver torsdagskveld... 

Også her fører vi turnering gjennom vintersesongen med Order of merit. 

Les mer om simulatorturneringene ved å klikke her
.

AKTIV GRUPPE
Herregruppa er og vil være en aktiv gruppe til beste for alle mannlige spillere i klubben. Det arrangeres alt fra vårtur til juletapas.  

Den store deltagelsen på torsdagene, ofte med ventelister sommer som vinter, viser også at medlemmene trives og prioriterer dette høyt. Siste medlemsundersøkelse ga også veldig tydelige svar på at gruppetrivselen er stor. Den såkalte ambassadørscoren sa at hvis du er med i herregruppa er du dobbelt så fornøyd med ditt medlemskap i Asker Golfklubb, kontra de som står utenfor.

HOLD DEG OPPDATERT VED Å FØLGE GRUPPA PÅ FACEBOOK
Alle medlemmer i herregruppa bør også følge gruppa på facebook - der fortløpende informasjon og annet kommer.

Be om å bli medlem ved å gå inn her

---
Velkommen som medlem i herregruppa (alle mannlige medlemmer over 18 år kan altså bli med ved å sende en mail til agk@askergolf.no ) 

Har du spørsmål eller innspill til herregruppa, send det til Arne Knoph på arne.knoph@gmail.com