Seniorer

SpilleformerPå seniorturneringene spiller damene fra 43 og herrene fra 47.


3 køller og 1 putter
er ikke handicaptellende

TexMex Scramble er en miks av Texas Scramble og Mexican Scramble. Scramble er en spilleform der alle på laget slår hver sin ball, men man velger alltid posisjonen for den foretrukne ballen for videre spill slik at laget får en felles score. Hvert lag med 4 deltagere får totalt 10% av lagets samlede hcp. Lag med 3 spillere får 15% av samlet hcp. Lag med 3 deltagere får altså flere slag slik at vi unngår å spille med den tenkte fjerde spilleren "Pedro".

REGLER FOR TURNERINGEN:

Texas Scramble sier at hver spiller må ha et antall tellende utslag. Vi spiller med minst 3 tellende utslag pr spiller på lag med 4 spillere og minst 4 tellende utslag på lag med 3 spillere.

Mexican scramble innebærer at den spiller som får et tellende utslag, ikke får spille neste slag. Eks: Hvis Ola Axelsson slår ut og man velger posisjonen for hans ball for videre spill, får ikke han slå slag nr 2. Alle spillere får igjen slå slag 3, 4 osv. Mexican regelen gjelder dermed kun for utslaget.

Laget velger selv hvilken rekkefølge man spiller i. Det er en kølles ballplassering på hele spillefeltet unntatt green og bunker. På green plasseres de andre ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie 


Netto slaggolf: Hullets par + 5, minus tildelte slag. 
Du skriver ned antall slag du har brukt på et hull. Det meste du kan få er hullets par + 5 slag.
Det antall slag du får tildelt trekkes fra summen av antall slag du har brukt.
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her