Seniorer

Seniorene betyr mye for klubben

- Seniorene gjør en uvurderlig innsats for klubben, spesielt når det gjelder frivillig innsats. Uten dere ville klubben ikke ha vært drevet så godt. Det sa daglig leder i Asker golfklubb, Matthias Gullberg, under høstmøtet i seniorgruppen 13. oktober.

Han orienterte om utviklingen av klubben etter at koronapandemien inntraff. I Asker har tilstrømmingen til klubben vært stor, og det står nærmere 300 på venteliste for medlemskap. I løpet av de par siste årene er det blitt 34 000 nye golfspillere i landet.

God økonomi
Klubben går godt økonomisk og vil omsette for rundt 17 millioner kroner i år. Legger man til proshop, driving range, simulatorsenter og kafe blir omsetningen nærmere 30 millioner kroner.
Gullberg påpekte videre nødvendigheten av frivillighet. Dugnadsgjengen gjør en stor innsats hver tirsdag med rydding av områdene rundt banen. Det tømmes søppel og flere er faddere for nye golfere.  Til sammen er dette av stor verdi for klubbens miljø.

Jubileum
Klubben fyller 30 år neste år, og det planlegges flere aktiviteter, blant annet en konkurranse om ny logo for klubben. Sesongen avsluttes 31. oktober og før den tid skal greenene tildekkes, det skal settes opp nye sikkerhetsnett og det skal forberedes for nye trær mellom hull 7 og 13.
Seniorgruppen går godt økonomisk. Det er inntekter i forbindelse med alle turneringene, og det er utgifter med premiering og mat ved fellesarrangementer. Det planlegges økte premier neste sesong, og innegolfen skal også premieres. 

Innegolf
Påmelding til innegolfen vil foregå i golfbox. Det blir spill onsdag formiddag (kl. 0830) og onsdag ettermiddag  (kl. 1200), med plass til 24 spillere i hver omgang.

Vårtur
Neste års vårtur går til Tanums gjestgiveri. Det skal spilles på Mjølkerød og Strømstad. Vi spiller 21. og 22. april 2022. Det blir påmelding til turen i golfbox.

Resultater fra de forskjellige arrangementer og turneringer i 2021:
Klubbmesterskap: (Seniorer)

 50-59:             Annelie Sætre og Andreas Åbyholm
60+:                  Elin Horgen og Arve Bunæs
70+:                  Anniken Briseid og Rolf Kirste
Senior Masters:
Totalt:              Eva Kristine Rese og Rolf Kirste
50-69:              Ranveig Solberg og Einar Moen
70+:                  Eva Kristine Rese og Rolf Kirste
80+:                  Sonja Stokke Jansson og Per Kjell Gaupset
Order of Merit:
Damer kl A:     Ranveig Solberg
Damer kl B:      Zoja Milvang
Herrer kl A:      Finn Ramstad
Herrer kl B:      Eilert Ask
Eclectic:            Espen Halvorsen

Seniorcupen ble også arrangert i år med 25 deltakere. Finalen ble spilt mandag med Jan Chr. Johansen som vinner. Vi håper på flere deltakere neste år

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her