Seniorer

Innegolf Senior 2023-2024 på Peggen

Seniorgruppen starter innesesongen 2023-2024 onsdag 25. oktober.

Påmelding skjer i GolfBox, hvor du etter hvert vil finne alle turneringene.

Nytt denne sesongen er at vi innfører betaling ved påmelding enten med bankkort eller Vipps.

Startkontingenten er kr.30,-. Det er plass til 20 spillere kl.08.30 -12.00 og 20 spillere fra kl.12.30-15.55. Siste påmeldingsfrist blir søndager kl.22.00. Prinsippet "først til mølla" gjelder.

Før jul spiller vi hver onsdag frem til 20.desember 2023. Denne dagen vil det bli avholdt julelunch mellom de to rundene. Vi starter lunchen 11:30 og avslutter litt før kl 13.00. Dermed har begge puljer ca. 3 timer på å avslutte sine runder.


Spillere som etablerte inne-HCP våren 2023 benytter dette ved oppstart av denne sesongen plussytterligere to tilleggsslag. To tilleggslag fordi de fleste  ikke har spilt innegolf på over et halvt år og vil derfor trenge noe tid på å komme inn i spilleformen.
HCP reguleres med 0,3 opp / ned i forhold til nettoslag i turneringene. Maks justering opp pr. runde er 3 poeng.  Spillere som ikke har etablert inne-HCP starter med 75% av ute-HCP. 

Det spilles i 2 klasser - A og B klassen. Damer og herrer spiller i samme klasse. HCP grensen mellom klassene justeres fra runde til runde slik at A og B klassen blir omtrent like store. 
Boost for herrer og damer settes til 10%, men det er valgfritt om man ønsker å spille med boost. Putting skjer fra grønn matte.

Vi premierer ca. 20% av de startende i hver klasse. Med 3 premier utbetales:
1. pr kr.200,-
2. pr kr.150,-
3. pr kr.100,-

Closest to Pin (gavekort kr.50,-) blir det også denne sesongen. Peggen velger hull. Spillerne må notere spillerens navn og avstand fra pinnen under turneringen.

Alle herrer spille fra Amateur tee og damene fra Ladies tee.
Order of Merit beregnes av de 7 beste rundene i hele sesongen 2023-2024.
Alle spiller i samme klasse i OOM.

Det vil også denne sesongen blir en senior-cup med startkontingent kr.100,- (+ pris for simulatorspill). Deltakerne deles inn i grupper på 4 spillere slik at alle får 3 runder.
(NB! Det kan bli endringer på innledende runder avhengig av antall påmeldinger.)
De innledende rundene spilles på følgende mandager før jul: 20.11, 27.11 og 4.12. Hvis en spiller ikke kan spille oppsatt mandag, må det gis walk over. Vinnerne av gruppespillet går videre til sluttspill etter jul. Se mer detaljert beskrivelse av Senior cup nedenfor. 


På vegne av Seniorkomiteen

Jan- Christian Johansen.   Mail: jan.chr.johansen@gmail.com

Vidar Thomassen.  Mail: v.thomassen@icloud,com


Senior Cup Matchplay Peggen 2023/24

Mange av dere så sikkert på Ryder Cup singelmatchene den avgjørende søndagen. Spenningen der var til å ta og føle på. Vi håper det ga inspirasjon til å prøve selv. Det får du muligheten til nå. Også denne sesongen blir det Senior Cup Matchplay på Peggen med startkontingent kr.100,- (+ pris for simulatorspill).

Påmeldingen er allerede åpen i Golfbox, og siste påmeldingsfrist er 12.november kl.22.00.
32 spillere er maksimum i turneringen, så det betyr «først til mølla».


Deltakerne deles inn i grupper på 4 spillere slik at alle får spille 3 cup-kamper. Det spilles matchplay basert på inne-HCP *. Alle matchene spilles på Holtsmark.
Du/vi som har høyt HCP, trenger ikke være redde for å møte spillere med mye lavere HCP. Da får vi ekstraslag på mange hull og har derfor gode muligheter til å slå spillere med lavere HCP. Så i motsetning til Ryder Cup som er for de få utvalgte, så er matchplay på Peggen for oss alle.


De innledende rundene spilles på følgende mandager, nemlig 20.november, 27.november og 4.desember. Det er reservert tider på Peggen fra kl 13:00 disse dagene, men dersom det blir flere enn 20 påmeldte så vil starttid for noen kunne bli forskjøvet til mandag formiddag eller kveld.
NB! Hvis en spiller ikke kan spille på den oppsatte mandagen til oppsatt tid, må det gis Walk Over.

Det gis 2 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort, og 0 poeng for tap. Hvis 2 spillere har likt antall poeng etter 3 matcher blir innbyrdes oppgjør avgjørende. Hvis ikke dette gir en puljevinner, vil spilleren som har vunnet flest hull på de 3 matchene bli puljevinner.
Vinnerne av gruppespillet går videre til sluttspill etter jul med kvart-, semi-, bronsefinale og finale. De 2 beste premieres.

Vel møtt.
Med hilsen Jan-Christian og Vidar
Kontaktinfo:

E-post: jan.chr.johansen@gmail.com Mobil: 99621831
E-post: v.thomassen@icloud.com      Mobil: 91113171

* I år starter vi med det HCP vi avsluttet innensesongen med i våres + 2 tilleggsslag. Dette fordi de fleste ikke har spilt innegolf på over et halvt år og derfor vil trenge litt tid på å komme inn i spilleformen. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her