Pro

Ta steget mot bedre golf!

12-ukers Golf Program
Vi introduserer vårt 12-ukers Golf Program denne vinteren. Programmet er designet for å gjøre deg til en bedre golfer. Sammen skal vi gå igjennom alle delene av spillet. Alt fra Driver til Putting, den mentale delen av spillet, banestrategi, og mye mer. Du vil få vite alt som skal til for å kunne spille den golfen du egentlig har lyst til. Vi har alle litt forskjellige kropper. Det betyr at vi må finne ut hvordan kroppen din funker, og hvordan du skal svinge køllen. Bare ta en titt på de ti beste golferne i verden. Alle har sin unike sving, men alle kan spille golf.
Gi deg selv den beste gaven i verden. Bli med på vårt 12-ukers Golf Program og vi kan love deg at du kommer til å ha det mer gøy, og få til bedre slag enn du har hatt frem til nå.
Inkludert i prisen er ett klippekort med 12 klipp til redusert pris på simulator slik at du har mulighet til å trene på det du lærer i timene.  


Pris for programmet er kr 11695,- for kvelds timer/trening etter kl 16.00
                                          kr 10995,- for timer/trening før kl 16.00

Ta kontakt med Eivind på eivind@askergolf.no, eller Simon på simon@askergolf.no hvis du skulle lure på noe.
Bruker vår booking portal for å starte din reise mot bedre golf https://askergolf.no/pro/book-protime


6-ukers Golf Program
Ikke like intenst som vårt 12-ukers program, men en god start til bedre golf til dette også. Vi går igjennom Driving, putting, wedger, innspill, chipping, og shaping av golf slag. Du vil lære å kontrollere ballen slik du aldri har gjort før. Kroppen din er unik, og det skal din golfsving også være. Ballen lystrer de fysiske lover, den må gjøre det golfkøllen forteller den. Så en draw bevegelse vil skape ett draw slag. Hvordan du leverer ett draw slag er derimot en unik bevegelse. Vi gleder oss til å gi deg evnen til å kontrollere ballen slik du ønsker. Inkludert i prisen er ett klippekort med 6 klipp til redusert pris på simulator slik at du har mulighet til å trene på det du lærer i timene.


Pris for programmet er kr 5995,- for kvelds timer/trening etter kl 16.00
                                          kr 5795,- for timer/trening før kl 16.00Ta kontakt med Eivind på eivind@askergolf.no, eller Simon på simon@askergolf.no hvis du skulle lure på noe.
Bruker vår booking portal for å starte din reise mot bedre golf https://askergolf.no/pro/book-protime
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her