Nyheter

Srixon tour 13.-14. august på Asker

Av: Kjetil Larsen  |  Publisert: 15. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En fantastisk arrangement på Asker golfklubb. Gratulerer alle vinnere

Spennende avslutning på Srixon Tour på Asker golfklubb
Lørdag og søndag var det Srixon Tour på Asker golfklubb for jenter og gutter -u19 og -u15. Dette er det høyeste nasjonale nivået for en juniorspiller i golf i Norge.
84 spillere fra hele landet hadde kvalifisert seg og det ble spilt i 4 klasser over 2 dager og 3 runder.

Med sydenvarme og sol i to dager har Srixon Tour 7 på Asker GK gått inn i historiebøkene. Og Asker GK kan lene seg tilbake og se tilbake på et meget vellykket arrangement. En bane som fremstod på en meget tilfredsstillende måte.
En egen bollebil som kjørte rundt og serverte kaffe og boller ble satt stor pris på.

Asker GK er en bane det ikke er lett å score på. Først og fremst er det greenene som gir spillerne noen uvante opplevelser med sine onduleringer og virkelig setter spillerne på prøve.

Jevnt i Gutteklassen

I gutter U19 måtte det helt til omspill på siste hullet da hjemmehåpet Joachim Larsen Tegner og Vestfolds William Solum begge var -4 under par etter 3 ferdigspilte runder. Joachim måtte denne gangen takke med en andreplass etter en mislykket chip for å redde par.
Joachim som tar enda en god plassering er nå rangert som nummer 1 på order of merit for juniorer U19 i hele landet, etter blant annet en andreplass i junior NM tidligere i august og en førsteplass på Srixon tour allerede i juni.

4 Asker spillere på topp 20.

Asker sine spillere har holdt høyt nivå i år og hele 4 spillere var med blant topp 20.

Jesper Brinchmann-Hansen tok en god 6 plass, Andreas Tangen en 15. plass og Herman Overvaag som kom med som reserve spilte seg opp veldig siste dagen og endte på 20 plass.Celine Brovold Sanne vant overlegent i U19
Celine Sanne som opprinnelig er fra Asker golfklubb, men nå representerer Vestfold da hun spiller golf på videregående på Wang Tønsberg, tok en overlegen seier i den eldste jenteklassen.
Etter en sisterunde på +2 kunne hun holde unna nærmeste konkurrent Mari Filippa H. Larsen fra Bjaavann golfklubb med hele 11 slag. Celine som gjør sitt siste år som junior har nå siktet på College i USA til 2023.
I eldste jenteklasse (J19) var Celine Brovold Sanne fra Vestfold GK (Asker) i en egen klasse. På de neste plassene fulgte Mari Filippa H. Larsen fra Bjaavann GK og Sandra Menes fra Fana GK.

I yngste jenteklasse (J15) gikk Hedevig Anna Braastad-Huth fra Fana GK til topps med Ella Ingebretsen fra Stavanger GK og Julie Mathea Busch Braathen fra Askim GK på de neste plassene.I yngste gutteklasse (G15) gikk seieren til Mikkel Bergum Johansen fra Drøbak GK. Marcus Audun Goosen fra Sunnfjord FK sikret «sølvmedaljen», mens Mathias Aase fra Sola GK tok tredjeplassen.Vel blåst, Asker GK!

Her ser du alle resultatene fra Srixon tour som i helgen ble arrangert på vår flotte bane i Asker:
GolfBox Tournament 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her