Nyheter

Midam på Asker 16 september

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 23. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turneringstilbud for deg over 25 år

Norsk Midamatør Golf er organisasjonen for alle golfspillere over 25 år. Det arrangeres turneringer gjennom hele sesongen på hele Østlandsområde i alle klasser. Er du med i 4 eller flere konkurrerer du også om å bli vinner av Order of Merit for året.

Vi samarbeider med i år med Callaway, og vil bruke navnet Callaway Midam Tour. Callaway dekker OOM premieringen, og beløpet avsatt til dette, overføres i stedet til Golden Child innsamlingen til støtte mot barnekreft.  Turneringene går også under paraplyen «Golden Child Golf».

Vi startet opp i 2012 og har lært mye underveis. Takk for konstruktive innspill og hyggelige tilbakemeldinger fra spillere! Vi ønsker oss alltid flere spillere. Det er mange av de samme navnene som går igjen år etter år. Vi savner fortsatt flere damer og spillere i de høyere HCP-klassene. Dette er ikke farlig! Vi spiller både med og uten handicap så her kan du vinne ved å “slå deg selv”. Bli med du også og ta med en venn!

Vi vet at golfspillere i denne aldersgruppen har en travel hverdag. Vår målsetning er derfor å arrangere golfturneringer over en dag.  Her skal du kunne møte ivrige og likesinnede golfspillere til uhøytidelige turneringer med et sosialt preg. De fleste turneringer legges til fredager der vi tilbyr tidlig start (ca. kl 10) og sen start (ca kl 15).

Påmelding til Asker 16 september.

Valg av starttid kl 09:00 eller14:00 

Velkommen til Midam Asker Golfbane. 

Turneringern koster 500kr inkl turneringsavgift og greenfee.
?For medlemmer av Asker golfklubb eller deltakere på Callaway Østlandstour - Asker Open - koster det kun 150kr der 50kr går direkte til Golden Child. 


Det spilles i 3 klasser:
Klasse 1: Hcp + 3,0 – 4,9, Brutto slaggolf
Klasse 2: Hcp 5,0 – 9,9, Brutto slaggolf
Klasse 3: Hcp 10,0 – 36, Netto slaggolf

Alle klasser spiller slaggolf (Maksimum score) som gir maks score par + 5 slag. Altså 8, 9 eller 10 slag. Det er altså mulig å plukke opp og notere maks score.

Vel møtt til en hyggelig golfdag på Asker Golfklubb

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her