Nyheter

Senior Cup Matchplay runde 3

Av: Zoja Milvang  |  Publisert: 3. april 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vedlagt oppsettet for matchene i runde av Senior Cup Matchplay

Vedlagt oppsettet for matchene i runde 3 av Senior Cup Matchplay. Spillere merket med uthevet sort skrift er allerede klare for sluttspillet etter jul. Spillere med uthevet rød skrift kan ikke gå videre til sluttspillet. Runde 3 blir spennende. De som får andre plassen i gruppene går videre til  kvartfinalene mandag 8. januar 2024.

·       I Gruppe 1 kjemper Johannes og Bjørn om andre plassen i gruppen

·       I Gruppe 2 kjemper Hans Anders og Ragnar E Hansen om andre plassen i gruppen. Match 3 mellom Vidar og Bjørn spilles tirsdag, men Bjørn er allerede klar for sluttspillet.

·       I Gruppe 3 er det tre spillere som kan få 2 poeng. Ranveig har allerede 2 p, og Ellen Marie og Jan-Christian kan begge få 2 p.

·       I Gruppe 4 kjemper Hans og Erik om  andre plassen i gruppen.

Hvem som skal spille mot hvem i kvartfinalene trekkes på julelunchen onsdag 20. des.(kl 11:30-13.00)  Vi håper alle som har deltatt på innegolfen melder seg på der. Det er åpent for påmelding i Golfbox. Dere kan også melde dere på via Askergolf hjemmesiden. Påmeldingsfristen er søndag 17. des kl. 22:00.

Lykke til med spillet mandag 4 des.

Hilsen Vidar Thomassen

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her