Nyheter

Vi starter opp sesongen i Spania!

Av: Eivind Jordell  |  Publisert: 9. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vårturen går i år til Hacienda del Alamo i Murcia, Spania. Med spennende baner og fantastiske fasiliteter starter vi utesesongen i midten av April. Bli med og legg grunnlaget for sesongen under Spanias varme sol.

Bli med til solen!
Rusten skal av! Fra 15.-22.april drar vi til Spania for å finpusse formen før sesongstart her hjemme. Vi spiller golf og trener nesten hver dag i en uke under den spanske sol. Hacienda del Alamo har alle fasilitetene du kan ønske deg, og er ett perfekt sted for sesongs opptrapping. 

Hacienda del Álamo Golf Resort ligger i Murciaregionen en drøy time sør for Alicante. I dette området er det flest soldager i hele Spania. Hit har Asker Golfklubbs PGA Pro Eivind Jordell valgt å legge golfreisen til våren. Det blir golftrening på et av spanias beste treningsområder og 5 runder golf i tillegg til mye sosialt i løpet av uken i Spania.
 
Hacienda del Álamo Golf Club har 18 hull som mange roser til skyene og en 6 hulls Par 3 bane som man kan spille fritt. Hacienda del Alamo banen, som ble designet av Dave Thomas & hans sønn i 2004 ligger på en av de nyere golfresort i Murcia regionen. Allerede når man ankommer til det imponerende klubbhuset kan man fornemme at det er snakk om et storslagent golfbane. 18 hulls banen har generøse fairways med velplasserte bunkere som fanger opp feilslag. Treningsfasilitene er helt topp med en flott driving range og stort nærspillsområde og flere putting greener. En av dagene blir det en utflukt spill på Saurines Golf Club, som ligger 30 minutter unna og har en spennende design med høy rough samt ondulerte greener.
 
Hotellet ligger helt inntil banen og bare 3-4 minutters gange fra klubbhuset. Det åpnet så sent som 2018 og har vært stengt under hele pandemien så det fremstår som helt nytt. Man bor i superior rooms i hus med 4 hotellrom i hvert hus. Det er lekkert innredet med en egen stuedel og terrasse eller balkong. Det er 6 middager med vin inkludert som nytes i hovedbygget der også baren ligger. Et lekkert utendørsbasseng ligger midt på hotellområdet med solsenger for avslapning i løpet av ferieuken i Spanias vårsol.
Vi håper dere vil være med Eivind Jordell en hyggelig golftur som start på golfsesongen 2023!


Påmelding:
klikk her>>                                                              NB! Påmeldingsfrist 10. januar!       


Mer info: Eivind Jordell, e-post: eivind@askergolf.no / 975 74 716.
Kontakt i Golfbreaks: Christian Berg, e-post: cberg@golfbreaks.com / 928 08 800.


  

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her