Nyheter

Asker spiller LAG-NM på Stavanger og Fana

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 17. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Herrene spiller div1 på Fana, mens damene spiller elite på Stavanger

Årets LAG-NM stiller, på samme måte som Norges Cup og de andre individuelle NM, med det sterkeste startfeltet noensinne på Stavanger GK. Alle proffene er fortsatt hjemme da europatouren ikke dratt igang.  Askers damelag klarte å avansere til eliten ifjor der Maiken Bing Paulsen storspilte. I år består laget av juniorene Celine Sanne og Marie Oulie som skal starte med foursome/fourball. Med seg til Stavanger har de Lene-Hafsten Mørch og Celine Karlung, som begge bidrar med god rutine fra tidligere LAG-NM. Begge har vunnet NM-lag tidligere, med Asker og Oslo. 

Storfavoritter på Stavanger er Vestfold som stiller med et lag med kun etablerte europatourspillere, Stavnar, Borge og Daffinrud, med et sammenlagt hcp på +16,7 (3spillere). Alle lagene stiller med sterke +hcpere så det kan bli  veldig god golf over helgen. 

Teetimes damer:
https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2193644/teetimes
Resultater damer:
https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2193644/leaderboard

Herrelaget spiller i div 1 på Fana golfklubb da vi kun klarte en 3.plass på Hauger ifjor. Store forhåpninger i år da vi stiller sterkt med Knud Krokeide, Axel Einan, Casper Andersen, Stian Grønnern og Peder Wittussen. 
Det blir uansett en vanskelig oppgave med sterke lag som også gjerne vil opp til eliten neste år. Drammen stiller med et av Norges sterkeste lag, Larvik med dyktige juniorer, og Fana kan være veldig sterk på hjemmebane. 

Startliste herrer div 1:
https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543489/teetimes

Resultater herrer div 1: 
https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2543489/leaderboard

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her