Nyheter

Vi reiser til Barcelona! Utsatt frist er fredag 16.februar!

Av: Eivind Jordell  |  Publisert: 22. februar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Barcelona
er ikke primært kjent for golfbanene, men de har velrenomerte Real Club de Golf El Prat som flere ganger har arrangert Spanish Open på Europatouren. Hit blir det golftur med Asker Gk og Eivind Jordell i midten av april.  Anlegget ligger kun 35 minutter fra flyplassen og 25 minutter fra sentrum av byen for de som ønsker å ta seg en tur dit. Hotellet ligger midt ute blant de 45 hullene av topp klasse beliggende i vakker natur.

Real Club de Golf El Prat er en erverdig golfklubb fra 1918. Golfbanen lå ved flyplassen, men når den ble utvidet forsvant 9 av hullene og klubben flyttet til nordsiden av byen. Der designet Greg Norman et fantastisk anlegg med 45 hull som er en nytelse å spille. Banene er alltid i topp stand og har blitt benyttet til Spanish Open flere ganger de siste 10 årene. Hullene går i et vakkert bølgende terreng og sløyfene er meget varierte med en del hull i åpent landskap og flere inne blant trærne. Som alltid har hans baner mange bunkere og store ondulerte greener. I løpet av golfturen vil man få spille fem 18-hullsrunder. Klubbhusterrassen er hyggelig for en god spansk lunsj og treningsområdene veldig bra. Det vil som vanlig bli trening med PGA Pro Eivind Jordell på de fine treningsområdene til klubben.

Chateauform Campus La Mola heter hotellet som er 4-stjerner pluss med 189 rom i nordisk stil. Det ligger midt ute på banen, så man kjører i 5 minutter med golfbiler til klubbhuset. På hotellet vil det bli fem middager inkl. to glass vin/øl i tillegg har man fri tilgang på alkoholholdig drikke i Golfers Bar på hotellet de dagene man spiser middag der (det er en selvbetjent bar med mineralvann, gin, whiskey, rom, vodka, øl, cava). Restauranten på hotellet har en variert meny og en rikholdig frokost. De har en lekker SPA avdeling med innendørsbasseng som dere har fri adgang til.
Håper dere har lyst til å bli med Eivind Jordell på denne golfturen til Barcelona for å møte våren.

Påmelding:
klikk her>>                                                               NB! Utsatt påmeldingsfrist 16. februar 2024

Inkludert i prisen:
• Flyreise med Norwegian direkte fra Oslo - Barcelona t/r 
               

• Golfbag 23 kg og 23 kg bagasje på flyet
• 7 netter på Chateauform Campus La Mola Hotel         
   i delt dobbeltrom
• Frokost og 6 middager på hotellet inkl. vin/øl
• Fri alkoholholdig i Golfers Bar de 6 dagene det er middag
• 5 x 18 hull på Real Club de Golf El Prats golfbaner
• Rangeballer til treningene med PGA Pro Eivind Jordell
• Transport fra flyplassen til hotellet t/r
                                                                                                            
Pris kr 22 695,- per person     
Enkeltromstillegg kr 3 685,-    

Mer info: Eivind Jordell, e-post: eivind@askergolf.no / tlf: 975 74 716.

Kontakt i Golfbreaks: Christian Berg, e-post: cberg@golfbreaks.com / tlf: 928 08 800.
  
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her