Nyheter

For første gang på Asker GK - Kurs med Anders Dysvik

Av: Eivind Jordell  |  Publisert: 9. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er stolte av å kunne presentere et samarbeid med en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere.

Lederutvikling og HR kurs på Asker GK
 
Jeg har i over ett år hatt den glede av å undervise Anders Dysvik i golf. Under denne tiden har vi snakket løst og fast om å holde ett kurs sammen. Vi er stolte av å kunne tilby dere to kurs som skal gi en retning å følge både som leder og bedrift. Hva er det gode leder har av egenskaper? Hvordan bruker de disse egenskapene? Hva motiverer mennesker til å yte sitt beste? Hva kan vi gjøre innad i bedriften for å skape miljøene som medarbeiderne mulighet til å yte sitt beste?
I ett stadig økende tempo blir det satt mer og mer press på ansatte og ledere for å prestere. Da er det lett å miste både overblikk og synet av hva som er viktig. Det å se mennesker blir essensielt når dette skjer. Vi ønsker å gi dere de verktøyene dere trenger for å gjøre dette på en ordentlig måte.
Hvem er vi?

Anders Dysvik
er forsker og professor ved BI som gjennom foredrag gir virksomheter nye perspektiver på HR, ledelse og innovasjon. Han underviser i dag på master of science- og bachelorprogrammer, og er også involvert i forskningsprosjekter med norske og internasjonale organisasjoner. I en årrekke har han vært en mye brukt foredragsholder og rådgiver for bedrifter og organisasjoner som ønsker å arbeide evidensbasert med HR og sine ansatte, med meget gode tilbakemeldinger i inn- og utland. Som bedrift får du spennende innblikk i praktisk HR og innovativ ledelse.


Eivind Jordell
er Headpro på Asker GK og har 19 års erfaring i golffaget. Han er en coach som skaper muligheter og rom for oppdagelse. Han studerer mennesker og hvordan/hvorfor de gjør det de gjør. I sitt yrke møter han alle typer mennesker fra alle lag. Eivind vil bruke golfen som inn gang for å oppdage hvordan vi er. Hvordan er du når du ikke får ting til? Hva gjør du når dette skjer? Golf kan avdekke mye om oss selv og dette skal vi bruke for alt det er verdt.

Kursene varer i 3 dager, går fra kl 09-16, og det er 10 plasser ledig på hvert kurs.
Pris pr pers er kr 9000,-


Kurs 1 går 23-25.mai
Kurs 2 går 23-25.august


Påmelding gjøres til Eivind på eivind@askergolf.no

Et bilde som inneholder Menneskeansikt, person, klær, Formelt antrekk

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder gress, utendørs, tre, person

Automatisk generert beskrivelse
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her