Klubben

Fuglekasser på Asker GK

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 1. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå trenger vi din hjelp!

Tore Vrålstad har i mange års satt opp og vedlikeholde ca 50 fuglekasser på Asker GK men ser nå at det er på tide å trappe ned og at nye krefter overtar.  Klubben takker Tore for den flotte innsatsen og hans store entusiasme for fuglelivet i lokalområdet.

Fuglekassene bidrar til å lokke flere fuglearter til banen der disse gjør en innsats for å redusere antall mygg, klegg og fluer som igjen kommer alle oss ivrige golfere til nytte.  Det fører også til at vi kan nyte både synet og lyden av fuglelivet rundt oss. 

Vi søker dermed etter en person eller personer som kan tenke seg å ta over denne oppgaven, som i hovedsak går ut på å se over de 50 kassene på våren, renske ut gammelt reirmateriale og sette opp nye kasser når de gamle må erstattes.  Jobben blir ofte utført i sammenheng med den årlige vårdugnaden som i år vil bli 4 mai men kan utføres når det passer.  Her er det mulighet til å ta med barn og barnebarn for å oppleve nærhet til naturen og dyrelivet.   Greenkeeping hjelper med bil og stige etc. 

 Hvis du kunne tenke deg å bidra til klubbens innsats på dette området ta kontakt med kontoret i åpningstiden eller på telefon 66900340 og mail til agk@askergolf.no