Nyheter

Etter 5 år på Asker golfklubb er det på tide å bytte jobb

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 9. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Head Greenkeeper James Bentley flytter til Haga

Asker golfklubb søker nå ny head greenkeeper etter at head greenkeeper James Bentley valgt å bytte klubb. 

James har vært ansatt på Asker i 5 år og vært med å bygget om varumerket Asker golfklubb, men nå går reisen videre til Haga golfklubb. 

James har vært en viktig bidragsyter til klubben de siste årene og har vært med å bygget opp greenkeeping på golfklubben. Under de siste 5 årene har vi gjort store forandringer på banen. Vi har bygget opp en ny masterplan og vedlikeholdsplan, og utviklet rutiner for drift av banen som tatt oss videre kvalitetsmessig, samt bygget opp en greenkeeperstab med større potensiale og bredere kunnskap. 

De siste årene har vi implementert rutiner som tatt oss helt til toppen av rangeringer i landet som gjelder bane- og gresskvalitet. 

Vi har også fått bygget om og renovert store deler av banen under de siste årene, og vi kommer at fortsette i samme spor med kontinuerlig utvikling.  Vi har samtidig vært fremoverlent og som en av initiativtakerne for ICE-breakers prosjektet med vinterdekning har vi skapt et godt renomme for klubben også i øvrige landet. 

Asker golfklubb er i en veldig god posisjon om dagen med et tydelig kvalitetsstempel og vi får takke James for den innsatsen han gjort for Asker golfklubb, samt det arbeid han lagt ned for å løfte banen til der den er idag.

Vi ønsker han lykke til på naboen Haga golfklubb der vi håper han får gjort en minst like god jobb. 

Mvh
Administrasjon
Asker golfklubb


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her