Nyheter

Celine Karlung og Axel Einan vinner Asker Open

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 13. september 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Asker Open Østlandstourfinalen ble spilt i helgen 12-13 september på Asker GK

Det ble dobbelt Asker i vår egen Asker Open - Østlandstour 2020 finale. Våre proffspillere Celine Karlung og Axel Einan tok respektive førsteplass.

I nettoklassen var det Jon Haugen fra Holtsmark som vant, og på damesiden fra Haga, Kirsten Fuglseth.

Dette var den siste turneringen på Østlandstour for i år, og det ble også premiert Order of merit for hele året.
Benjamin Pedersen fra Østmarka vant herrenes order og merit, mens Kjersti Grini fra Mjøsen GK, vant damenes order of merit.

I netto klassene var det Andre Toth og dagens vinner Kirsten Fuglseth som var best over hele sesongen.
Det var stor interesse for turneringen, og det var hele 83 deltakere med som gjorde den til den største Østlandstouren for sesongen.

Stort takk til alle spillere og vinnere.