Nyheter

Årsmøtet 2023

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 27. februar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årsmøte 2023 ble holdt på kvelden den 15 februar. Drøye 50 medlemmer møtte opp for å bestemme hvordan klubben skal driftes i 2023. 

Møtet tok litt lenger en normalt og vi måtte sette av nesten en hel time da vi skulle ha tid å diskutere revidert klubblov og budsjett for 2023. Klubben skal også tydeligere rapportere på antall medlemmer og juniorspillere til neste årsmøte. 
 
Klubben balanserte med et veldig bra overskutt på nære 1.3 millioner som er veldig viktig for fremtidig drift. 
 
Årskontingentene ble satt med en økning på 500 kr for voksne medlemmer. Vi ser at driftskostnader for klubben risikerer å gå kraftig oppover med bruk av diesel, strøm, og gjødsel den nærmeste tiden men med gode finansielle resultater bak oss trenger vi ikke å gå lenger enn en standard regulering. 
 
Juniorer får ingen økning
Prisøkninger slår selvfølgelig mot alle og ikke bare klubben. Det var også derfor det ble valgt at juniorer ikke får noen prisøkning til 2023. Vi har kunnet bygge opp en utrolig fin juniorvirksomhet de siste årene med over 100 barn i trening. Det er viktig at vi fortsetter å legge resurser for å fortsette dette gode arbeidet.
 
Ketil Aamnes ny styreleder 
På årsmøte ble Ketil Amnes valgt til ny styreleder. Ketil jobber ellers i DNVGL, og har vært medlem i klubben i mange år. Han er en aktiv turneringsspiller, spesielt på torsdagene. Ketil har også hele familien som medlemmer med kona, 2 døtre og en sønn som spiller golf, og han har tidligere vært involvert i juniorarbeidet i klubben. 
 
Vi ønsker Ketil hjertelig velkommen inn i styret.
 
Ketil Heggem leverer over styrevervet etter 4 år 
Samtidig takker vi av Ketil Heggem som har vært leder for klubben de siste 4 årene. Ketil har vært med i styret i over 10 år, med start som juniorleder og senere styremedlem. Han var med i prosjektet for å etablere det nye klubbhuset og simulatorsenteret og har vært med på den spennende reisen vi har hatt de siste årene med utviklingen av Asker golfklubb.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her