Kurs

Prøv Golf 2022 - oppstart/nybegynnerkurs

Prøv golf i 2022!Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende ihht. disse.  Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Kurset går over to dager og varer i ca. 16 timer. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 99% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf. 

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 12.00 - ca kl.19.00
Søndag kl. 12.00 - ca kl. 19.00

Avslutningstidene er veiledende grunnet spill på bane på slutten av dagene.

Kurset koster kr 1995,- og gir mulighet til å være med på oppfølging igjennom sesongen på våre Fadderrunder. De går mandager fra kl. 18.00. Alders grense på kurset er 13 år. Personer yngre enn dette må ta VTG igjennom våre Junior Camper i uke 25 og 32. Kurset gir ikke automatisk medlemskap i Asker Golfklubb.

 
Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her