Kurs

Prøv golf i 2021!Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende ihht. disse.  Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Kurset går over en dag og varer i ca. 8 timer. Du melder deg enten på en lørdag eller søndag. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 90% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf. Det vil også komme en invitasjon til ett nettmøte hvor vi går igjennom regler og etikette. Mer info om dette kommer. 

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 09.00 - ca kl.17.00
Søndag kl. 09.00 - ca kl. 17.00
Avslutningstidene er veiledende grunnet spill på bane på slutten av dagene.

Kurset koster kr 1995,- og gir mulighet til å være med på oppfølging igjennom sesongen på våre Fadderrunder. De går mandager fra kl. 18.00. 

 
Ingen funnet.