Kurs

Prøv golf i 2020!


NB! Grunnet stor pågang er kursene fullbooket.
For å ta kurs før ferien anbefaler vi å ta kontakt med våre samarbeidsklubber
Drammen golfklubb https://drammengk.no/
Holtsmark golfklubb https://www.holtsmarkgolf.no/


Avhengig av alder tilbyr vi nybegynnerkurs i golf inkudert prøvemedlemskap med fritt spill på Asker Golfbane den sesongen du tar kurs for kr 1.900,- (under 26 år) eller kr. 2.900  (over 26 år)

Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.

Grunnet COVID-19 situasjonen følger vi pålegg fra myndighetene og tilpasser våre kurs løpende ihht. disse.  Du kan være trygg på at våre kurs følger myndighetenes retningslinjer for smittevern. Kurset går over en dag og varer i ca. 8 timer. Du melder deg enten på en lørdag eller søndag. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 90% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf. Det vil også komme en invitasjon til ett nettmøte hvor vi går igjennom regler og etikette. Mer info om dette kommer. 

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 09.00 - ca kl.17.00
Søndag kl. 09.00 - ca kl. 17.00
Avslutningstidene er veiledende grunnet spill på bane på slutten av dagene.

For å kunne spille golf på golfbane må du være medlem i en golfklubb. I Asker har vi gjort dette enkelt for deg. Tar du kurset på Asker Golfklubb, og melder deg inn i klubben med ett prøvemedlemskap, så tilbyr vi en pakkeløsning hvor du får kurset på kjøpet. Prisen for kurs og medlemskap med fritt spill på Asker Golfbane i den sesongen du tar kurs blir da kr 2.900,-  for personer over 25 år, og kr 1.900,- for personer under 26 år. Bare kurs uten medlemskap koster kr 1.995,- uansett alder.

Normal medlemskapspris for 2020 sesongen er kr 7.700,- for voksne medlemmer. Inkludert i pakken får du også oppfølgingskurs på mandager (mandagsgolfen). Vi ønsker å hjelpe nye golfere og prøvemedlemmer å komme raskt og godt i gang med sin golf, og tilbyr derfor også spill på bane med oppnevnte faddere, samt deltagelse i banetrening/nybegynnerturneringer.

 
Ingen funnet.