Kurs

Mariell Bruun

Mariell begynte som trener på Toppgolf i 2020, og ble sommeren 2021 hentet inn som trener på Asker GK for å bistå med juniorsatsning -og juniorutvikling. Fra sesongen 2024 har hun hovedansvaret for junior elite i klubben.

Året 2020 ble en helomvending da hun la sin egen profesjonelle karriere på hylla for å satse fullt på coaching. Og legger bak seg en lang golf karriere som inkluderer alt fra junior golf, landslag, college og proff satsning - erfaringer hun ønsker å ta med inn i treningene.

Ved siden av trenerjobben i Asker, jobber Mariell også som trener på WANG Oslo, som Performance Coach på EDGE -og som Team Norway Junior Coach for U16 landslaget.

«Jeg har stort fokus på utvikling og det å ha det gøy med golfen. Og har en filosofi som bygger på at du skal få en klarhet/forståelse i hva du jobber på, hvorfor og hvordan. Det skal ikke være tilfeldigheter. Ved bruk av enkle øvelser du kan gjøre hjemme, og tydelige arbeidsoppgaver har jeg troen på at du får den utviklingen du er ute etter. »

Hun ble nylig ferdig utdannet Qualified Professional Coach (QPC) gjennom PGA Norge, men har også en rekke relevante utdanninger fra tidligere som bl.a.:

Sertifisert PT -og Online PT
Sertifisert Kostholdsveileder
Sertifisert Performance-og Fitness Spesialist
Sertifisert Golf Fitness Spesialist
Sertifisert TPI Fitness, Golf, Power og Junior L2
Sertifisert Crossfit L1
Bachelor i Kommunikasjon
 
Trenger du hjelp til å utvikle ditt spill - ta kontakt da vel (eller book via proagenda);
 
 
Tlf: 90272282
Mail: mariell@askergolf.no

Priser:
Protime 50min: 1100kr
Protime 50 min (2+ personer): 1250kr
Protime 50 min (junior): 800kr
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her