Kurs

Innendørs trening

Asker golfklubb har et topp modernt utstyrt simulatorsenter med eget rom for pro.
Utstyrt med trackman og videoanalyse er dette ett perfekt sted å ta instrukjson

 
Vi går inn i en sesong som består av reising og simulator golf for noen, og ingen golf i det hele tatt for andre. Hva burde du bruke tiden din på? Hva med å bli bedre i golf?

Vinteren er perfekt til å gjøre de forandringene i golfen din som kommer til å gjøre den store forskjellen. Den jobben du legger ned nå vil du dra nytte av igjennom hele sesongen. Når bør du starte? Det er nå!

Hva er det vi kan jobbe med inne om vinteren. I vårt studio kan vi jobbe med alle slag fra chipping til driver. Kanskje du vil utforske hvordan du skal få mer spinn på wedgene dine rundt green for mer kontroll. Jeg kan lære deg å slå ballen i forskjellige høyder rundt greenen slik at du kan komme nærmere hullet på innspillene. På de fulle slagene med jern og driver ser vi på hvordan du skal kunne slå rettere og lengre. Etter min utdannelse i vinter vil du få konkrete ting å jobbe med som tar deg videre som spiller. Jeg tester og måler deg for å finne ut hvordan din kropp fungerer. Det er den som bestemmer hvordan din sving kommer til å se ut.

På puttinggreenen kan vi jobbe med teknikken som bestemmer ballstarten og lengde kontrollen i putting. Her vil du også bli testet for å se dine tendenser i puttingen. Testen vil vise meg hva vi må jobbe med for å få ballen til å starte rett. Den vil også avsløre din evne til å kontrollere lengden ballen ruller. Veien til bedre golf starter nå. Book din time i dag fra menyen til høyre, eller ta kontakt med meg på eivind@askergolf.no, mobil: 97574716
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her