Junior/elite

Støtt vårt arbeid for barn og ungdom i Asker med omegn

Golf er en flott sport for barn og ungdom, den er inkluderende, sosial og gøy. Vi vet at mange bedrifter og personer i Asker og omegn er opptatt av å støtte opp rundt positiv aktivitet for barn og ungdom, og det er til disse vi henvender oss når vi arbeider med å knytte til oss samarbeidspartnere for juniorgruppas arbeide.
  

Kommersielle støttespillere og gaver

Juniorgruppa arbeider med å styrke sitt tilbud til barn og ungdom via økonomiske bidrag både fra støttespillere som får motytelser for sine bidrag, og andre som ønsker å støtte uten motytelser.
Skattytere kan kreve fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver gitt til visse frivillige organisasjoner, tros- og livssynssamfunn, jf. skatteloven § 6-50. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 30.000 kroner per år. Fradrag i skattepliktig inntekt kan gis til både næringsdrivende og privatpersoner. 

For støttende venner er det når som helst mulig å gi økonomisk bidrag til juniorgruppas arbeide direkte via VIPPS til 528586 - Asker Golf Team - eller til til kontonummer 1506.10.41661. Merk gjerne bidraget med ditt navn og din kontaktinformasjon.

Ta gjerne kontakt med juniorguppa ved Arnstein Larsen, på mobil  415 37 900 eller e-post junior@askergolf.no for en hyggelig prat om hvordan du kan støtte vårt juniorarbeid. 
 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her