Junior/elite

Bli med på golf gøy om vinteren!!

Vi tilbyr våre juniorer et treningstilbud om vinteren for å vedlikeholde og forbedre golfen. Treningene vil være åpne for barn mellom 9 og 19 år fordelt på ulike grupper.

Gruppene Junior 9-12år, Junior 13år+ og AGT Rekrutt vil ha treninger på Peggen med oppstart søndag 05.11.23. Disse gruppene vil bruke puttinggreen og simulatorene i klubbhuset til å gjennomføre variert trening som inkluderer putting, chipping, wedger, sving, driver og banespill. Mer info står under informasjon når du klikker på gruppen.

Asker Golf Team (AGT), elitegruppen i juniorvirksomheten vår vil ha treninger med oppstart i uke 44 fra mandag 30.oktober på Edge Performance på Grini næringspark.  Deltakelse her krever invitasjon fra trener Mariell Bruun.

Alle treningsgrupper har sin siste trening i uke 12/2024. Minner også om at det hverken vil bli trening i julen (uke 51 og 52) eller i vinterferien (uke 7 og 8, søndag 18.02 og 25.02). 

Lurer du på hvilken gruppe du skal melde deg på i? Ta kontakt med Mariell Bruun på mariell@askergolf.no.

Velkommen til oss i vinter!

 
Ingen funnet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her