Junior/elite

Golf Camp for barn og ungdom i skoleferien

Golf Camp Barn/Ungdom Sommer 2022

Asker Golfklubbs årlige Golf Camper for barn og ungdom i alderen 6-13 år har i mange år vært en veldig populær aktivitet blant barn og ungdom i distriktet. Vi gjentar suksessene, og arrangerer disse også i 2022. Vi tilbyr to uavhengige Camper, henholdsvis i uke 25 og uke 32, som er første og siste uke av skoleferien. Vi har også en Camp som kun er for jenter i uke 30.

Om Golf Campene
Barn og ungdom i alderen 6-13 år
Mandag til fredag, fra kl. 08.30-15.30 alle dager unntatt fredag. Fredag slutter vi 15.00
Fremmøte er ved proshopen på Drivingrangen.
Man trenger ikke være medlem i Asker Golfklubb for å være med
Golfutstyr kan lånes.
Husk at golf spilles i allslags vær, så ta med godt med tøy. Ta med drikkeflaske
Det vil bli morsomme aktiviteter som blir tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå
Deltagerne inndeles typisk i grupper som følger:
  • Gruppe 1: Har (nesten) aldri spilt - nybegynner
  • Gruppe 2: Har spilt litt - vil prøve å få Veien til Golf-kortet
  • Gruppe 3: Har tatt Veien til Golf - vil trene for å bli bedre.
Vennligst noter i påmeldingen hvilken gruppe ditt barn bør være.

Hvorfor velge Golf Camp?
Golf byr på mange utfordringer og er lærerikt, gøy og sosialt. Det er få aktiviteter for barn og ungdom som tilbyr så mye for så lite som det å spille golf. Golf er en aktivitet som gir spillerne masse gode verdier og holdninger. Golf kan lære oss verdier som ærlighet, respekt, høflighet, sportsånd og integritet. I tillegg bygger den mestringsfølelse og fremmer integrasjon, sosial tilhørighet, selvtillit og ansvarsfølelse.

For de som virkelig blir bitt av golf basillen, så finnes det gode skoletilbud for å kombinere golf og studier. Det finnes f.eks. mange norske elever på amerikanske universiteter som mottar meget gode skole stipender for å gå på nettopp deres skole.

Kostnader
Det koster 2.695 kr per deltager per Golf Camp. Prisen dekker deltakelse, materiell og lunsj med drikke på klubbhuset hver dag. Deltagere som ikke har eget golfutstyr får de låne dette gratis av klubben.

Hvordan melde seg på Golf Camp?
Det er direkte on-line påmelding og betaling på Asker Golfklubb sine hjemmesider, www.askergolf.no
Golf
Campene fylles erfaringsmessig raskt opp, så vær tidlig ute med påmelding. Ved påmelding, husk å notere barnets navn og personlia, det finnes en egen linje for navn på foresatt og kontakt info.  

Kontakt Asker Golfklubb for mer informasjon
Ønske du mer informasjon om Asker Golfklubbs sommer Golf Camper, eller junior golf i Asker generelt? Kontakt gjerne Headpro Mariell Bruun på mail mariell@askergolf.no, eller mobil 902 72 282
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her