Herrer

Starttider

STARTTIDER

Det er mulig å spille i turneringen  mellom kl 08.00 og 17.30, men det forutsetter minimum to i flighten som deltar i turneringen (slik at man altså har en markør som også spiller turneringen).

Herregruppa har reservert tidene mellom kl.  14.00 -17.30 til turneringen hver torsdag. Her kan ingen annen booke før kl 00.00 onsdag natt. 

Det er kun gruppas medlemmer som kan booke innenfor bestemte tider torsdager (hvis tidene ikke er tatt før midnatt onsdag, frigis de til andre spillere). Og dette gjelder altså kun turneringsspillere. 

De som bare vil spille ordinær selskapsgolf må altså booke andre spilletider, for å delta i turneringen MÅ du BÅDE booke starttid og melde deg på denne klubbturneringen (se mer under). Hvis man booker i den prioriterte starttiden men ikke spiller turnering blir man fratatt rettigheter for å booke i herregruppas tider. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her