Herrer

Livescoring

FØRING AV SCORE

I 2020 vil man, pga smitteverntiltakene ikke motta scorekort for inntasting av score. Spillerne vil i stedet motta en link på turneringsdagen, der den enkelte selv fører score elektronisk på sin telefon .

Når score føres elektronisk, har vi ikke lenger en markør til å signere scorekortet. Vi ønsker derfor at en i flighten påtar seg ansvaret for å føre score for alle på et scorekort, for deretter å sjekke de elektroniske resultatene mot scorekortet etter innkomst (er det korrekt holder det jo å sjekke at totalt antall slag stemmer).

Linken alle altså mottar på sms/mail fører deg direkte til appen for føring av score. Lurer du på noe, så spør noen i flighten som har gjort dette før, så blir dette veldig bra både for arrangører og spillere.

1. Alle fører score kontinuerlig etter hvert hull. Etter resultatet på hull 18 trykkes det på "pokalen" (øverst på skjermen). Sjekk da at du kommer opp med fullført runde (alle 18 hull registrert).

2. En spiller i flighten fører manuell score for alle på et scorekort. Ved innkomst summeres brutto score for alle og sammenlignes med score man får opp på den enkelte når man har trykket på pokalen (+ tildelte slag).  Er summen lik, er alt ok. Hvis ikke, gå inn og se og evt korriger på enkelte hull.

3. Hvis noe er gærnt og man ikke kan fullføre runden. Telefon ikke oppdaterer eller lignende tar man kontakt med Peder. 

4. De med ufullstendig elektronisk score risikerer å ikke komme med på resultatlistene, men dette er det ingen grunn til - her lærer vi opp hverandre og setter evt nye spillere i din flight inn i det - enkelt og effektivt.

5. Det meste er selvforklarende når dere klikker inn på den link dere altså får tilsendt på turneringsdagen. Er du usikker, spør dine medspillere.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her