Herrer

Livescoring

FØRING AV SCORE

Fra 2020 innførte vi livescore som et viktig smitteverntiltak. Dette videreføres, og spillerne vil motta en link på turneringsdagen der den enkelte selv fører elektroniske score på telefonen.

Vi ønsker i tillegg at en i flighten påtar seg ansvaret for å føre score for alle på et scorekort, for deretter å sjekke de elektroniske resultatene mot scorekortet etter innkomst.

Linken som alle mottar på sms/mail fører deg direkte til appen for føring av score. Lurer du på noe, så spør noen i flighten som har gjort dette før, så blir dette veldig bra både for arrangører og spillere.

1. Alle fører score kontinuerlig etter hvert hull. Etter resultatet på hull 18 trykkes det på "pokalen" (øverst på skjermen). Sjekk da at du kommer opp med fullført runde (alle 18 hull registrert).

2. En spiller i flighten fører manuell score for alle på et scorekort. Ved innkomst summeres brutto score for alle og sammenlignes med score man får opp på den enkelte når man har trykket på pokalen (+ tildelte slag).  Er summen lik, er alt ok. Hvis ikke, gå inn og se og evt korriger på enkelte hull.

3. Hvis noe er gærnt og man ikke kan fullføre runden, telefonen ikke oppdaterer eller lignende tar man kontakt med Peder. 

4. De med ufullstendig elektronisk score risikerer å ikke komme med på resultatlistene, men dette er det ingen grunn til - her lærer vi opp hverandre og setter evt nye spillere i din flight inn i det - enkelt og effektivt.

5. Det meste er selvforklarende når dere klikker inn på den link dere altså får tilsendt på turneringsdagen. Er du usikker, spør dine medspillere.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her