Damer

Informasjon fra Damegruppen 2021

DAMEGRUPPA  ASKER GOLFKLUBB -SESONGEN 2021.

Da er det like før sesongen er i gang, og vi har satt opp første turnering for Damegruppa tirsdag 11.mai.
Se hele sesongens program på Damegruppas side: https://askergolf.no/damer/informasjon  

Minner om at vi må rette oss etter de smittevernsreglene som er gjeldende til enhver tid.


Vi kan ikke ha en samling i klubbhuset rett etter runden den 11. mai , men vi håper at restriksjonene endres innen siste turnering før sommeren, sånn at vi får avviklet en samling med premiering for siste turnering i 2020, samt vårsesongen 2021.

Som ifjor blir det live-score, og minner igjen om at de som skal være med på turneringene må melde seg på, BÅDE til turneringen og i Golfbox. Dette ble vi skikkelig gode på i løpet av sesongen 2020, så her er det bare å fortsette framgangen??

Våre tider på tirsdager er som tidligere: 09.00 – 10.00 og 15.30 – 17.00. Vi håper på like stor deltakelse som ifjor, og gjerne enda flere som blir med. Man kan også spille på tirsdager, på tidene til Damegruppa uten å være med på turneringen, eneste krav da er at man må gå markør gjennom alle 18 hullene.

Som nevnt ifjor, vil vi fra 2021 ha 3 klasser med følgende inndeling:
  • Kl A: 0 – 17,9 HCP
  • Kl B: 18,0 – 25.0 HCP
  • kl C: 25,1 – 36,0 HCP

Denne inndelingen ble valgt, da får vi ca like mange i hver klasse.
Det blir ingen Vårtur i år heller, men har bestilt på Sotenäs 8. – 10.oktober og håper vi kommer oss på tur da.
Startavgiften på tirsdager er uendret, kr 50,-. Vi setter opp summen på gavekortene til: kr 250, 200 og 150, ( 1.,2. og 3.plass). Kortene kan benyttes både i pro-shop og kafè.

Gry Laila Frøysaker er ny som Damegruppas representant til klubbens valgkomite.
Vi i styret ønsker alle forslag velkomne. Har du et forslag eller et innspill på et eller annet, send en mail, så lover vi å ta dette opp. Vi tar imot både ros og ris. Utvikling skjer kun ved åpen dialog.
Ønsker alle en strålende golfsesong – og kjenner du en som har lyst til å bli med i Damegruppa – be vedkommende ta kontakt med kontoret.


Asker, 27. april 2021                            Hilsen Jorunn, leder i Damegruppa.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her