Damer

Informasjon fra Damegruppa - 2022

DAMEGRUPPA ASKER GOLFKLUBB -SESONGEN 2022

Nå krysser vi fingrene og håper på snarlig åpning av Asker Golfbane. Vi  har satt opp første turnering for Damegruppa tirsdag 3.mai. Se hele sesongens program på Damegruppas side: https://askergolf.no/damer  Så langt har vi ingen smittevernsregler som må følges, men vi har blitt vant til dette nå, så jeg håper alle bruker sunn fornuft.
I år har vi planlagt en samling i klubbhuset tirsdag 26.april, og har bestilt en enkel meny. Det vil komme egen invitasjon til denne kvelden. Her vil vi gjennomgå hvilke planer vi har for sesongen og Matthias vil ha litt info/påminnelse om golfreglene og evt andre ting som vi kan ha spørsmål om.
Som ifjor blir det live-score, og minner igjen om at de som skal være med på turneringene må melde seg på, BÅDE til turneringen og i Golfbox. Dette ble vi enda bedre på i 2021 enn i 2020, så her er det bare å fortsette framgangen??
Våre tider på tirsdager er som tidligere: 09.00 – 10.00 og 15.30 – 17.00. Vi håper på like stor deltakelse som ifjor, og gjerne enda flere som blir med. Man kan også spille på tirsdager, på tidene til Damegruppa uten å være med på turneringen, eneste krav da er at man må gå markør gjennom alle 18 hullene.
Det er en gruppe som kaller seg «Fredagsdamene» som i vintersesongen har spilt på Peggen og spist lunch sammen. De har fått med seg mange damer og vi ønsker også disse damene velkommen til Damegruppas aktiviteter.
I fjor startet vi med 3 klasser og det vil fortsette i år og inndelingen vil være som ifjor: Kl A: 0 – 17,9 hcp, Kl B: 18,0 – 25.0 og kl C: 25,1 – 36,0. Erfaringen fra ifjor viste at med denne inndelingen fikk vi omtrent like mange deltakere i hver klasse.
Vårtur en planlagt, det blir på Borre Golfklubb, med  en overnatting på Thon Hotel Horten, med spill lørdag og søndag. Dato: 11. – 12. juni 2022. Egen invitasjon kommer.
Startavgiften på tirsdager er uendret, kr 50,-.
Vi i styret ønsker alle forslag velkomne. Har du et forslag eller et innspill på et eller annet, send en mail, så lover vi å ta dette opp. Vi tar imot både ros og ris. Utvikling skjer kun ved åpen dialog.
Ønsker alle en strålende golfsesong – og kjenner du en som har lyst til å bli med i Damegruppa – be vedkommende ta kontakt med kontoret.

Asker, 30.mars 2022                       Hilsen Jorunn, leder i Damegruppa
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her