Damer

Årets morsomste nærspillturnering

I år som i fjor inviterte Anne Bolstad til årets morsomste nærspillturnering på Pitch og Putt banen Imjelt utenfor Drammen. 2 runder, 18 hull, 3 køller og en putter. Vanlige golfregler – med ett unntak; får du en birdie, så rop det ut så vi hører det over hele banen. For å si det sånn, Askerdamene kunne du høre – for vi kan birdies! Turneringen ble krydret med nydelig lunsj mellom rundene og kaffe, kake og høytidelig premieutdeling etter to ferdigspilte runder.

I år var 2. gang turneringen ble gjennomført – så nå er vi enige om at dette er og blir en tradisjon! Og da vil vi ha flere damer med oss. For dette er en like perfekt mulighet for ferskinger til å ta steget inn i turneringsverdenen – som det er for de mer etablerte til å terpe på nærspillferdighetene sine.
Tusen takk til primus motor Anne. Og gratulerer til årets vinner Nina Størseth. Og mon tro om ikke Jorunn Nymo dro av med flest birdier. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her