Blogg

Vi har fått en del ekstra hjelp før KMMandag 12. august var det stor babylykke på greenkeeper. Både James og David fikk hver sin datter!

Naturlig blir vi litt kort på mannskap under en liten periode og når også Espen har gått sykemeldt etter en ulykke var vi en aning kort for å klippe hele banen.

Under hele uken før KM har fått fått mye ekstrahjelp fra medlemmer som stilt opp. Vi har også fått ta in Sanne som var greenkeeper her for 2 år siden. 

Anders Tanberg har kjørt teesteder, Paal Karlung har kjørt roughklipperen, Lars-Erik Aursand har kjørt bunkers, og Sanne ble satt til fairway hele uken. Uten dem hadde vi ikke kunnet stelle banen til KM som vi er vant til. Tusen takk!Vi har satt banen i veldig god stand før helgen og kan presentere en bane vi kan vare stolte av. 
Dette er jo spesielt viktig da det er over 130 deltakere på årets klubbmesterskap.

Under uken har også Asle P satt opp den planlagte droppesonen på hull 18. 

Asker har fått litt baklekse fra NGF da hull 18 helt enkelt er for vanskelig for middelsgolferen i Norge. Med en droppesone på andre siden vannet er det også mulig å fullføre hvis du ikke klarer å carry over vannet. Denne blir lagt med kunstgress for resten av sesongen og planen er å så den med gress til 2020. 
Dette gjør også at vi har fått flyttet en del masse fra baksiden av klubbhuset og vi kan nå planlegge veien inn til bagskapet. 
Nøkkelen her er å få smeltevann og regnvan til å drenere vekk fra greenen. 

Fortsatte problemer med larver og fugler

I det store hele er banen veldig bra, men det er fortsatt skader green på hull 7, 10 og 11 der fugler har skjønt at det finns mat  greenene. De kommer i svermer og lager små hull i green i jakt på mark eller larver. Som regel blir det mye bedre når vi får klippet over, men man ser tydelige spor av skadene akkurat på disse 3 greener. 

Heldigvis er fuglene på hull 18 borte og vi trenger ikke lenger blåse vekk all møkk de la etter seg. green på hull 18 er endelig et trivelig sted å komme til. 
Med vennlig hilsen
Daglig leder
Matthias Gullberg 

Til bloggens forside