Banen

Greenfeepriser

Velkommen til Asker golfklubb. Asker har åpent for gjestespill alle dager i året. 

Medlemmer kan booke 7 dager før starttid
Gjester kan booke 3 dager før starttid
Medlemmer kan ta med gjester 7 dager før starttid gjennom å ringe proshop. 

Alle starttider blir tilgjengelige kl 00.00. 

Greenfee priser 2021

Greenfeepriser finner du i Golfbox. Alle som skal spille på banen må ha et gyldig medlemskap i en norsk golfklubb tilknyttet golfforbundet. 

Asker opererer med 3 ulike greenfeepriser.

Primetime greenfee 750kr
Normal greenfee 650kr
Twilight greenfee 400kr


Primetime baserer seg på lav tilgjengelighet på banen og er som regel mellom 10 og 11 på formiddagen og etter kl 14.00 på ettermiddagen.På helger regnes primetime på alle starttider før kl 14.00.

Twilight greenfee er anpasset etter tidspunkt for solnedgang og er derfor regulert over sesongen. Hvis man har mindre enn 4 timer på seg å fullføre en runde tar vi twilight greenfee. 

På Asker har vi regler for avbooking av starttider begrenset til 2 timer. Starttider der spiller ikke dukker opp sk. no-show eller blir kansellert innenfor 2 timer før starttid blir fakturert hele greenfee. Spiller som registrert flere andre spillere blir selv ansvarlig for samtlige spillere. 
 

Rabattordninger

Spill med et Asker medlem

En ordinær medlem i Asker GK kan ta med opp til 3 gjester som får en reduksjon av greenfee med 100,- på ordinær greenfee.
Spilletiden må være booket på forhånd av medlemmet for at alle gjester skal få rabatten. Det går ikke å forandre pris i proshop. 

Medlem i Norsk Senior Golf
Alle medlemmer i NSG får 100kr rabatt ved spill på Asker golfklubb. Denne rabatten kan brukes hele døgnet og så mange ganger man vil. 

Greenfeeavtale med Drammen Holtsmark
Som medlem med fri tilgang til banen i Drammen, eller Holtsmark kan du betale 1500 kr til din hjemmeklubb for å spille fritt på Asker til kun 100kr per runde