Administrasjon

Matthias Gullberg

41 34 27 70

Matthias jobber som daglig leder for Asker golfklubb. Klubbutvikling og arbeid mot bedriftsmarkedet står høgt på agendaen.

Eivind Jordell

Sportslig leder

97 57 47 16

Eivind er sportslig leder og headpro på Asker golfklubb. Eivind har det overgripende ansvaret for den sportslige satsingen og utdanning av golfere.

Anne-Live Bjørnstad

Klubbsekretær

66 90 03 40

Anne-Live er klubbens sekretær. Hun kan svare på alle spørsmål gjeldende medlemskap, fakturering og påmelding til kurs og turnering.

Eddie Folkesson

Headgreenkeeper

468 91 353

Eddie har jobbet som greenkeeper på Asker GK i 11 år. Siden 2016 har han tatt over som headgreenkeeper og banesjef.

Bo Lennart Gunnarsson

Greenkeeper

Bosse er en ildsjel på asker sitt greenkeeperteam. Fokuserer mye på finish og kvalitet. Har tidligere jobbet på Tyrifjord GK

Espen Lund

Greenkeeper

Espen utgjør en stor del av av grenkeeperteamet og hjelper gjerne til når det er tungt arbeid. Har ansvar for drone filming av banen og fotomateriell til bloggen.

David Karlsson

Greenkeeper

David har jobbet på Asker i 3 år. Kommer fra Sverige og pendler tilbake over helgene. Hjelper til med både maskinpark og sliping av aggregat.

Sanne Vereide

Greenkeeper

Sanne er oppvokst på Asker GK. Hun er nå ansvarlig for klipping 3 dager i uken der hun er spesialist på å lage pen mønsterklipping