+47 66 90 03 40

Banen

Hva har skjedd under våren? Når åpner vi?

Vintern ser ut å være over for i år. Det er en mengd ting som har skjedd under vintern.

Eddie som vært på plass under vinterhalvåret har sammen med Matthias tatt frem en helt ny virksomhetsplan for banen. På denne måten har vi nå standardisert arbeidsoppgaver under sesong og etablert en plan for utvikling.

Mye tid har også gått til å vedlikeholde maskinparken. Sliping og vedlikehold av de store klipperne er et stort arbeid som krever sin tid når sesongen ikke er igang.En del tid har også blitt brukt på å hjelpe til på klubbhuset. Det er morsomt å se fortgang hver dag. Idag 27/3 er både ringmur støpt og marken i vater. Det er snart dags å støpe gulv og sette opp nye vegger mot hull 18.(Eddie og Bosse inspekterer green på hull 13)

Fra 6/3 var Eddie, David, Bosse og Espen igang for fullt for sesongen. Det første som ble gjort var å restaurere rangen. Klubben satte av 50.000kr for å rette opp skilter, få nye matter og restaurere rundt utslagene.


(Skilleveger blir rettet opp med nye sponsorer og nye utslagsmatter)

Snømåking i mars
Det var veldig mye å gjøre i mars med snåmåking, spesielt fra geeener. Vi måtte få bort isen fortest mulig når varmen kom for å forhindre isbrann. Idag er det 2 grader i jorden 5 cm ned i green og tælen holder på å slippe. Fra begynnelsen av april kan vi få igang vannanlegget så ikke greenene tørker opp. Vi har også fått på vekstduk på samtlige greener som både beskytter og holder varmen.


(Vekstduk på hull 5)


(Her tar vi vekk armeringsjernen rundt green så vi kan legge ut dukene)(Daglig leder Matthias Gullberg hjelper til å måke snø i begynnelsen av mars)


Veien bak hull 18
Disse dagene er det også arbeid med veien bak 18. Denne veien har lenge vært dårlig og blir nå betydlig bedre.

Status fremover

Idag er større delen av banen uten snø. Vi ser ut å ligge langt foran fjorårets sesong når det gjelder snømengde og været er mye varmere hvilken kan underlette for en tidligere sesong.

Som det ser ut nå sikter vi på å åpne rangen til påske og banen innen 1 mai.


Andre innlegg

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

Nordialog
Aker Solutions
Asker Bilutleie
Hotel-Link
Kongsberg Defence
Vedal
Colgate
First Hotels
PwC
Nets
Spinnoff
Scandic Asker
Birdie1
DNVGL
Isipisi
Western Geco
Thon Hotel Vettre
MGI Revisjon
Kassaservice Øst