Nyheter

Tour de golf

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 8. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vinn en tur til Portugal!



Vinneren av sluttspillet (del-finalen) i Oslo i september får gratis deltakelse i Tour de Golf Invitational på CampoReal Golf resort i portugal i slutten av oktober

Les mer og meld deg på touren her

Meld deg på i Goflbox her

Tour De Golf 2021 er en individuell turnering for damer og herrer, hvor vi setter opp 8 turneringsdatoer i løpet av sesongen, og deltakerne kan spille så mange  de ønsker av disse rundene for å nå sluttspillet og deretter til finalen i Portugal i oktober.
Nye deltakere kan melde seg på helt frem til runde 8.

Turneringen spilles i en åpen klasse for spillere med 0-54 i hcp, med damer og herrer i samme klasse.
Spillform : Netto slag med 100% hcp. (Fedex cup poengberegning pr. turneringssrunde).

Sluttspill i Oslo
De 16 beste spillerne etter 8 runder, går til sluttspill i september på en av våre matchbaner i Oslo området, hvor alle spillerne starter likt.

Vinneren i sluttspillet + en «lucky looser» i Oslo i september får deltakelse i Tour De Golf Invitational på CampoReal Golf resort i Portugal, hvor deltakeravgift, fly t/r, overnatting, transport t/r flyplass/golfresort,  golf og finale bankett er dekket av golfserie.no.

Man kan spille så mange av turneringsdagene man ønsker, men sjansen for å gå til sluttspillet øker med antall runder du spiller, da det er Order Of Merit etter 8 runder, med poengberegning etter Fedex prinsippet pr. runde som avgjør hvilke 16 spillere som går til sluttspillet.

Deltakeravgift : kr. 700 ,- pr. spiller (engangsavgift for alle rundene) + greenfee på den enkelte bane.

Golden Child
Kr. 100,- pr. deltaker går til GoldenChild prosjektet som er et resultat av innsatsen og støtte fra en rekke selskaper, venneklubber i Golf-Norge, nettverksvenner og enkeltpersoner. GoldenChilds støttespillere hjelper på mange forskjellige måter, og alle løfter som best de kan på sin måte. Noen bistår med praktiske oppgaver som skal løses og er en del av det fysiske konseptet, mens andre hjelper til med donasjoner slik at vi har muligheten til å gi den økonomiske hjelpen vi ønsker i kampen mot barnekreft.

Slik melder du deg på Tour de Golf 2021

  • Betal deltakeravgiften (Kr. 700,- engangsum for hele turneringen) via Golfserie.no`s nettbutikk, eller Vipps 687255.
  • Meld deg på den enkelte dato via Golfbox link på hver dato. Link vises når den enkelte klubb har lagt inn turneringen i golfbox.

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her