Klubben

Ny Head Greenkeeper på Asker fra 2018

Publisert: 6. desember 2017  av Matthis Gullberg  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er glade å kunne informere om at James Bentley fra Miklagard har tatt over som head greenkeeper på Asker golfklubb

Til sesongen 2018 kommer vi utvide greenkeeperstaben ytterligere.

Vi kan med glede informere om at James Bentley kommer ta over rollen som headgreenkeeper og banesjef. James går inn i et allerede etablert team, der Eddie kommer fungere som assistant head greenkeeper, sammen med David, Bosse og Espen på banen.

James har en god og bred utdanning i greenkeeping med distinction på universitet i england. Han har de siste 10 årene jobbet på Miklagard og er en spesialist på gress og greener.  I 2017 har han hatt ansvar for challengetouren Viking Challenge på Miklagard og hatt ansvar for et team på 16 personer under året. 

James sitter også i styret i NGA og fungerer som spesialistkonsulent i spørsmål som har med vedlikehold og gress. Han er også foreleser på NGAs greenkeeperskole 2018. Allerede i juli 2017 fungerte James som konsulent på Asker golfklubb der han har skaffet seg en god overblikk over hvilke grep som trenger å gjøres for å få banen i god stand. Primært er han opptatt av greener som er det absolutt viktigste på en golfbane. Erfaring fra Miklagard og måten de har arbeidet med forebyggende tiltak er noe Asker kommer ha god nytte av fremover. 

James har under en lenger tid bodd i Asker (Hvalstad) og det har lenge vært intressant å arbeide på denne siden byen. 

- "Jeg ser frem til å kunne jobbe sammen med et bra team på en spennende bane. Det er store muligheter for utvikling og jeg har lyst å vokse sammen med banen som jeg syns har et veldig bra potensiale"

James går inn i jobben fra 1 februar 2018