Nyheter

Erna Solberg og Lene Conradi på Asker

Av: Matthias Gullberg  |  Publisert: 20. april 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi fikk storbesøk på Asker golfklubb

I dag har vi hatt storbesøk på golfklubben av Erna Solberg og Lene Conradi.

Sammen med etslagavgangen har vi fått vise opp hvilke fine tiltak vi har på Asker golfklubb og hvordan vi har kunnet posisjonere oss som samfunnsaktører i Asker kommune.

Sammen med Etslagavgangen har vi funnet samarbeid med Kriminalomsorgen, Sens - arbeidsinkludering, Blakstad sykehus, og Asker kommune. Vi har tilrettelagde treningsgrupper og arbeidstrening på Asker golfklubb gjennom hele året, og idag fikk vi muligheten å vise opp disse tiltakene.

Lene og Erna fikk også prøve på golf på våres fine simulatorsenter Peggen, der våre dyktige deltakere selve fikk vise hvordan det skal gjøres!

ESAG - Et slag av gangen, drives av Marianne Magelie, og er et konsept som nå sprer seg over hele golfnorge. Fra 2023 ser det ut å være nærmere 60 golfklubber som har opplegg finansiert av støttemidler gjennom ESAG, og foreningen er en av de største initiativene innen idretten for tillrettelagde aktiviteter.

Asker GK er meget stolte at få være en del av dette flotte initiativet.

Les mer om et slag av gangen

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her