Blogg

Banen åpner 21. mai

Etter en del diskusjon har vi satt datum for åpning 21 mai.

Greenene er helt nyetablerte og vi tar ikke risikoen når for mange spillere har vært ute og tråkket en hel dag. 13 dager tror vi er fair for at det skal få tid på seg til å gro skikkelig sammen.

Det er grønnt gress over hele greenene, så nå må det bare bli litt tettere. Hull 16, 2 og til viss del 18 som hadde is på seg lenger (de ligger i skygge) ligger litt etter, men også disse har gressvekst over hele. Vi kjører et program der vi vanner 4 ganger per dag, gjødsler flere ganger i uken. Vi har tatt av dukene nå når det er så varmt. Over 20 grader denne uken. 

Banen ser veldig bra ut og vi er helt sikkert en av de klubbene som kommer best ut fra den lange vinteren . Noen skader på enkelte fairways. fremre delen på hull 1, hull 3 og 6. og en stripe på fairway 14. Men vi ser vekst over hele banen.

Hull 4 blir satt i orden i løpet av helgen. Det blir også lagt ferdiggress her til starten. Til åpning kommer fairway på hull 4 være blåmarkert med droppsone. Det er viktig at vi ikke går ut på ferdiggresset innen det har fått etablert seg.



Klubben har også fått 2 nye maskiner fra Hako. Det er en roughklipper og en fairwayklipper. Det er blant de beste på markedet og vi kommer helt sikkert se forskjell ganske fort. Roughklipperen er mer effektiv og greenklipperen er utstyrt med et  imponerende fjæringssystem på aggregatene så vi ikke skader gresset når vi kjører i skråninger. Da vi får løst ut alle leasingkontrakter på maskinparken under 2018 var det plats for disse 2 maskinene.



Til helgen 12. mai er det satt opp dugnad. Mange har vist interesse og det går å melde seg på i golfbox her 
Det blir mange varierende oppgaver. Mye rydd rundt klubbhus og byggninger så gjester og medlemmer får best mulig første inntrykk når de kommer og spiller.



Enda noen fine nyheter!
Green 13 var helt brunsvinn i midten av april. Den var også den dårligste greenen ifjor der mye av gresset ikke var tilbake før i midten av august. Denne er i år helt strøken! Se bildet over!

Til bloggens forside