Kurs

Informasjon - Nybegynner kurs 15-16.september

Dato:lørdag 15. september 2018 - kl. 1000
Sted:Asker GK
Start påmelding:8. februar 2018
Slutt påmelding:søndag 16. september 2018 kl. 23.59   (passert)

Beskrivelse

Norges Golfforbund (NGF) har gjort det enklere å komme i gang med golf. Tidligere måtte deltagerne bestå både en teoretisk test og en praktisk spilletest. Programmet er det samme, men testene er fjernet. I praksis betyr dette at alle som fullfører kurset har godkjent opplæring til å kunne spille golf på golfbane.Nybegynnerkursene, benevnt Veien Til Golf (VTG), går over to dager à 7 timer. Det er lagt opp til at kurset skal være en praktisk tilnærming til golf, derfor foregår ca 90% av kurset utendørs. NGFs sitt treningskort er grunnlaget for kurset og garanterer at deltagerne får en innføring i basisferdigheter og basiskunnskaper om golf.

Kurset går over helger:
Lørdag kl. 10.00 - ca kl.17.00
Søndag kl. 10.00 - ca kl. 17.00
Avslutningstidene er ca pga. av spill på bane på slutten av dagene.

For å kunne spille golf på golfbane må du være medlem i en golfklubb. I Asker har vi gjort dette enkelt for deg. Tar du kurset på Asker Golfklubb, og melder deg inn i klubben med et to-års prøvemedlemskap, så byr vi en pakkeløsning hvor du får kurset på kjøpet. Prisen blir da 2.700,- kr per år i prøvemedlemskapsperioden for personer over 25 år, og kr 1.700,- kr per år for personer under 25 år.

Prisene oppgitt inkluderer kurs og fritt spill på banen i prøvemedlemskapsperioden (normal pris for 2018 sesongen er kr 7300,- for personer over 25 år). Inkludert i pakken får du også et 4 timers oppfølgingskurs på mandager (mandagsgolfen). Vi ønsker å hjelpe nye golfere og prøvemedlemmer å komme raskt og godt i gang med sin golf, og tilbyr derfor også spill på bane med oppnevnte faddere, samt deltagelse i banetrening/nybegynnerturneringer.