Nyheter

Klubbmesterskap 2017

Av: Matthis Gullberg  |  Publisert: 19. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Celine Sanne og Fredrik Rollve vinner klubbmesterskapet

Det ble en hard kamp i herreklassen. Fredrik Rollve hadde ledelsen med 3 slag når spillet startet på søndagen. Men etter bare 8 hull var det Eivind Jordell som hadde ledelsen. Etter litt dramatikk i scoremottaket kunde man etterhvert finne ut at Fredrik vant med 1 slags margin. Lenge trodde man det skulle bli om spill men til publikens missnøye fikk man ikke se en ny kamp på hull 18.

I dameklassen var det stjerneskuddet Celine Sanne som ledde fra start til finish. Nina Offenberg prøvde å gi henne en kamp, men  måtte se seg besegret etter 54 hull. Celine vant også juniorklassen og fikk 2 pokaler i år!

Casper Andersen spilte strålende golf og holdt unna for Axel Einan i gutteklassen. Casper var også 4. plass i herreklassen.

I senior damer fikk Anniken Briseid beholde trofeet fra ifjor etter strålende golf. Anniken kunde også gi junior og elite-jentene noe å tenke på da hun tok 3 plass i store dameklassen. I takktalen etterlyste Anniken endring av turneringsformatet til 18 hull på lørdagen. Dette kan vi avsløre er allerede bestemt og neste år spiller vi 18+18 med cut i samtlige klasser.

Svensken Carl-Gustav Johansson, kjent fra Senior NM 2016, hade en god kamp mot Espen Halvorssen, men kunde til slut sikre seg seieren etter en birde foran publikum på hull 18.

Fullt Leaderboard her


 

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her